Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βόλος: Αρνείται τα πάντα ο 36χρονος με το κατσαβίδι - «Της έσπασα το δάχτυλο κατά λάθος την ώρα που παίζαμε» (Video)

«Ποτέ δεν την έχω απειλήσει»

12 Αυγούστου 2022 15:02
Βόλος: Αρνείται τα πάντα ο 36χρονος με το κατσαβίδι - «Της έσπασα το δάχτυλο κατά λάθος την ώρα που παίζαμε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρνείται τα πάντα ο 36χρονος με το κατσαβίδι, που καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για την απόπειρα δολοφονίας της 26χρονης συντρόφου του μπροστά τα έντρομα μάτια του 5χρονου παιδιού τους, στο Βόλο.

Ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος την περασμένη Τρίτη, ενώ με παρέμβαση εισαγγελέα, δόθηκε εντολή φρούρησης του σπιτιού της γυναίκας που απειλήθηκε. Ο άνδρας φέρεται να απείλησε πως θα τη σκοτώσει με κατσαβίδι, λέγοντας ότι «θα πάθει ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Η 26χρονη, η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας, βρίσκεται πλέον σε ασφαλή χώρο, μετά από πρωτοβουλία της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 36χρονος την χτύπησε στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η 26χρονη τραυματίστηκε και στο πόδι, πιθανότατα από σπασμένο βάζο. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

«Ποτέ δεν την έχω απειλήσει»

Σε δηλώσεις που έκανε στον ALPHA, ο 36χρονος τόνισε πως «όλη η ιστορία ξεκίνησε για έναν καφέ, όπως ξεκινούσε πάντα ο καβγάς, επειδή δεν της άφησα λεφτά. Το μόνο που έκανα είναι ότι την τράβηξα για να ανοίξω την πόρτα. Με το που την τραβάω για να φύγει, μου δίνει μια σφαλιάρα και με πιάνει από το λαιμό».

Μάλιστα, ο άνδρας έδειξε ένα σημάδι που έχει στον λαιμό και όπως είπε, τρεις μέρες που κοιμάται τσούζει από τον ιδρώτα. «Μπαίνει μέσα στο σαλόνι, ανοίγει τα παράθυρα και αρχίζει να φωνάζει ‘βοήθεια’. Να ακούει η γειτονιά ότι εγώ τη δέρνω εκείνη την ώρα. Το μόνο που της είπα είναι να μην φωνάζει γιατί θα μας ακούσουν οι άλλοι», τόνισε.

Ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε της είπε ότι θα έχει την τύχη άλλων γυναικών που σκοτώθηκαν στα χέρια των συντρόφων τους, καθώς και ότι το παιδί την ώρα που τσακώνονταν δεν ήταν στο δωμάτιο. «Το κατσαβίδι δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ και δεν την απείλησα ότι θα τη σκοτώσω. Καταδικάστηκα γιατί όπως παίζαμε της έσπασα το δάχτυλο. Ο αντίχειράς της μπήκε στην παλάμη μου και γύρισε. Ποτέ δεν την έχω απειλήσει, ποτέ στη ζωή μου δεν έχω σηκώσει χέρι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share