Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση στη Μεσσήνη: «Είμαι σοκαρισμένη, είμαι δίπλα της - Δεν είμαστε ασφαλείς» (video)

«Με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος προβαίνει σε τέτοια πράξη»

11 Αυγούστου 2022 21:23
Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση στη Μεσσήνη: «Είμαι σοκαρισμένη, είμαι δίπλα της - Δεν είμαστε ασφαλείς» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη συμπαράστασή της στη 49χρονη από τη Μεσσήνη που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό εξέφρασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου θύμα ανάλογης αποτρόπαιας πράξης. Η ίδια δήλωσε πως στο άκουσμα του περιστατικού ξύπνησαν φρικτές μνήμες και εξέφρασε τη συμπαράστασή της.

«Είμαι σοκαρισμένη, ενημερώθηκα χθες, κάθε φορά που ακούω κάποιο παρόμοιο περιστατικό με ταράζει και ακόμα δεν καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος προβαίνει σε τέτοια πράξη», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Alpha.

Δείτε επίσης: Μεσσήνη: «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού! Θόλωσα και το έκανα» - Όσα φέρεται να είπε ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

«Νιώθω ότι δεν είμαστε ασφαλείς, μιλάω με πολλές κοπέλες που μου λένε το ίδιο πράγμα. Κάτι πρέπει να αλλάξει δραστικά. Ελπίζω η γυναίκα αυτή να τα καταφέρει, έχω μάθει ότι είναι δυνατή και είμαι δίπλα της», είπε στη συνέχεια η Ιωάννα.

Όσο για την επίσκεψη του πρώην συζύγου της 49χρονης στο νοσοκομείο η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Μου προκαλεί αναμνήσεις από τα μέτρα στο νοσοκομείο που νοσηλευόμουν τα οποία είχαν αλλάξει, επειδή φοβόντουσαν την επίσκεψη του θύτη με σκοπό να με αποτελειώσει. Αυτό να γίνει μάθημα για να προστατεύεται το θύμα».

Μεσσήνη: Τα πρώτα λόγια της 49χρονης μετά την επίθεση με ακουαφόρτε από τον πρώην σύζυγό της - «Αυτή τη στιγμή είμαι σε...» (video)

Η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με ακουαφόρτε από τον πρώην σύζυγό της στη Μεσσήνη, μίλησε για πρώτη φορά μετά το τραγικό συμβάν, με την ίδια να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

«Να μη συμβεί σε καμία γυναίκα αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι σε πολύ κακή κατάσταση. Θα τα καταφέρω», είπε η άτυχη γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Νωρίτερα, ο πρώην σύζυγός της (είχαν χωρίσει το 2015) που ομολόγησε την πράξη του, είπε προανακριτικά πως έκανε την επίθεση για… οικονομικούς λόγους. «Είχε κάνει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Χρωστούσε παντού. Ζήταγε συνέχεια λεφτά από εμένα. Θόλωσα και το έκανα, αλλά έχω μετανιώσει», φέρεται να είπε ο δράστης.

Αναφορικά με το καυστικό υγρό προέκυψε ότι είναι ακουαφόρτε (υδροχλωρικό οξύ), το οποίο ο 50χρονος προμηθεύτηκε από σούπερ μάρκετ της περιοχής. Η 49χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο Καλαμάτας, διατρέχοντας κίνδυνο για το δεξί της μάτι και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε πιο εξειδικευμένο νοσοκομείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share