Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2022

Μεσσήνη: «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού! Θόλωσα και το έκανα» - Όσα φέρεται να είπε ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την περιγραφή που έκανε η γυναίκα

11 Αυγούστου 2022 14:46
Μεσσήνη: «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού! Θόλωσα και το έκανα» - Όσα φέρεται να είπε ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Με είχε φεσώσει, θόλωσα»... Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του, στη Μεσσήνη. Η γυναίκα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας, κινδυνεύει σύμφωνα με τους γιατρούς να χάσει το μάτι της από επίθεση με υδροχλωρικό οξύ που δέχτηκε από τον πρώην σύντροφό της.

Ο 50χρονος είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την 49χρονη ενώ η γυναίκα του είχε άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Οι δυο τους χώρισαν το 2015 αλλά είχαν προστριβές, κυρίως γιατί ο 50χρονος δεν έδινε την προβλεπόμενη διατροφή.

Η 49χρονη πριν από λίγους μήνες του ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι γιατί είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν είχε πού να μείνει με τα παιδιά της. Έτσι το τελευταίο χρονικό διάστημα δράστης και θύμα ζούσαν μαζί, κάτω από την ίδια στέγη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σχέσεις τους ήταν τυπικές και οι δυο τους είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσά τους.

Ο 50χρονος, ο οποίος έχει ομολογήσει την πράξη του και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα το απόγευμα της Πέμπτης. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι οι λόγοι που τον έκαναν να επιτεθεί με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του ήταν καθαρά οικονομικοί. «Με είχε φεσώσει, χρωστούσε παντού. Θόλωσα και το έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 50χρονος, πάντως, την ώρα της επίθεσης με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του είχε φροντίσει να καλύψει τα χαρακτηριστικά του για να μην τον αναγνωρίσει εκείνη. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του από την περιγραφή που έκανε η γυναίκα. Σχημάτισαν τον σωματότυπό του και όταν εκείνος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για αντιπερισπασμό, τον κατάλαβαν και τον προσήγαγαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share