Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Είμαι ο πιο νευρικός» - Όταν ο 21χρονος Πακιστανός έπαιζε παιχνίδι ερωτήσεων με τη Νικολέττα στο TikTok (Video)

Στο φως άγνωστες πτυχές της σχέσης τους

11 Αυγούστου 2022 11:51
Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Είμαι ο πιο νευρικός» - Όταν ο 21χρονος Πακιστανός έπαιζε παιχνίδι ερωτήσεων με τη Νικολέττα στο TikTok (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Άγνωστες πτυχές της σχέσης του 21χρονου με τη 17χρονη Νικολέττα από το Περιστέρι αποκαλύπτει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Παράλληλα, μια σημαντική αποκάλυψη έκανε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στο Περιστέρι

Στο βίντεο που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 21χρονος παραδέχεται ότι ήταν νευρικός και η άτυχη κοπέλα έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις στη σχέση τους. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος ουσιαστικά παραδέχεται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τη νευρική πτυχή του εαυτού του.

Το ζευγάρι, στο βίντεο που προβλήθηκε φαίνεται να είναι δίπλα – δίπλα και να παίζει το παιχνίδι των 10 ερωτήσεων που είναι γνωστό στο TikTok. Ερωτήσεις που αποκάλυπταν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους, όπως ποιος είναι αυτός που ζητάει πιο εύκολα συγγνώμη, ποιος από τους δυο είναι ο πιο νευρικός και ποιος κάνει τις περισσότερες υποχωρήσεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, τις περισσότερες υποχωρήσεις στην σχέση, έκανε η άτυχη Νικολέτα, ενώ πιο δύσκολα συγγνώμη ζητούσε ο 21χρονος, ο οποίος δήλωνε και πιο νευρικός. Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει στο φως, ο 21χρονος ήταν ιδιαίτερα χειριστικός και φέρεται να ζήλευε την 17χρονη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share