Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Μεσσήνη: Ο 50χρονος έστησε καρτέρι στο σκοτάδι και πέταξε στη γυναίκα υδροχλωρικό οξύ

Το ένα της μάτι είναι σοβαρά τραυματισμένο

11 Αυγούστου 2022 07:46
Θρίλερ στη Μεσσήνη: Ο 50χρονος έστησε καρτέρι στο σκοτάδι και πέταξε στη γυναίκα υδροχλωρικό οξύ
(ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η επίθεση με χημικό υγρό που δέχθηκε μία 49χρονη γυναίκα στη Μεσσήνη τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline, ο 50χρονος που συνελήφθη το ίδιο βράδυ, παραφύλαγε στο σκοτάδι τη γυναίκα, και όταν αυτή πήγε στις 4 το πρωί να ανοίξει το καθαριστήριο, την αιφνιδίασε, πετώντας της το καυστικό υγρό.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν εξαρχής το ενδεχόμενο ληστείας, όπως και το ενδεχόμενο η επίθεση να σχετίζεται με εργασιακές διαφορές ή με την επιχείρηση και όλα συνέκλιναν σε προσωπικά κίνητρα του δράστη. Ο κουκουλοφόρος, με ένα πανί ποτισμένο στο ίδιο υγρό με αυτό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο της γυναίκας, προσπάθησε να της κλείσει το στόμα για να μην φωνάξει. Αυτή αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά ο κουκουλοφόρος κατάφερε να της ρίξει το υγρό στο πρόσωπο, πριν τραπεί σε φυγή.

μεσσήνη περιπολικό
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Από τα τραύματά της, το πιο σοβαρό είναι στο ένα μάτι, καθώς το καυστικό υγρό προκάλεσε χημικό έγκαυμα. Η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού σάιτ, μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και να μην ανακτήσει την όρασή της.

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 45χρονη που κατάπιε καυστικό υγρό

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης εσπευσμένα γυναίκα ηλικίας 45 ετών.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, οι αρχές ενημερώθηκαν από κοντινό της πρόσωπο ότι η γυναίκα φέρεται να κατάπιε ποσότητα καυστικού υγρού.

Στο σπίτι της, στην περιοχή του ΟΑΕΔ στη Λάρισα, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share