Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: «Ανήμερα του 15Αύγουστου...» - Ανατροπή από τον μετεωρολόγο

Τι καιρό θα κάνει το 3ημερο σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο

10 Αυγούστου 2022 18:01
Σάκης Αρναούτογλου: «Ανήμερα του 15Αύγουστου...» - Ανατροπή από τον μετεωρολόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός και έγκριτος μετεωρολόγος της ΕΡΤ3 Σάκης Αρναούτογλου έκανε την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες και ειδικότερα για το τριήμερο του 15Αύγουστου που ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου κατέθεσε δημοσίως τις εκτιμήσεις του για τον καιρό μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media. Παράλληλα, γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός για σήμερα Τετάρτη (10/8), ενώ αρκετές περιοχές της χώρας διατρέχουν υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών, λόγω ισχυρών ανέμων

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου για την πρόγνωση του καιρού τις επόμενες μέρες:

«Σχετική δροσιά το τριήμερο του 15Αύγουστου με ENTONH OΜΩΣ κατά τόπους αστάθεια (ΜΠΟΡΕΣ – ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ) κυρίως στην ενδοχώρα και στα ορεινά των νησιών τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές κυρίως ώρες!

Ανήμερα του 15Αύγουστου η ασταθεια θα περιοριστεί σημαντικά και μόνο στα ορεινά της ενδοχώρας!!!

Πολλή ζέστη από 17 έως 21 Αυγούστου (διαβάστε προσεκτικά το μετεώγραμμα) με σταδιακή μικρή υποχώρηση της από τις 22 Αυγούστου και μετά!

Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνα τα 4-5 μποφόρ με σταδιακή μικρή πρόσκαιρη όμως μόνο ενίσχυση κυριως απο τις 19 με 20 του μηνός!».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share