Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στη Ρόδο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους – Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης

Super Puma «τραβάει» τους μετανάστες από τη θάλασσα

10 Αυγούστου 2022 14:18
Θρίλερ στη Ρόδο: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους – Δείτε το βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη διάσωση μεταναστών, που επέβαιναν σε λέμβο στη θαλάσσια περιοχή 38 ναυτικά μίλια νότια της Ρόδου.

Δείτε επίσης: Σοκ στην Ρόδο: Μηχανή παρέσυρε τρεις πεζούς – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο ένας

Το πρωί της Τετάρτης διασώθηκαν 29 άτομα, ωστόσο έκτοτε δεν έχει βρεθεί κάποιος άλλος ναυαγός. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι στο πλοιάριο επέβαιναν περί τα 80 άτομα, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη λέμβο βρίσκονταν περίπου 60.

Στο βίντεο από την επιχείρηση διάσωση, διακρίνεται το Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από τη θάλασσα στη διάρκεια της νύχτας. Οι σωστικές δυνάμεις από το ελικόπτερο φτάνουν τον ναυαγό με σκοινί και τον ανεβάζουν στο ελικόπτερο.

Ρόδος: Ιστιοφόρο με Τούρκους διακινητές προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού

Ιστιοφόρο που μετέφερε μετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας, προσπάθησε να εμβολίσει σκαφός του Λιμενικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γεωργίας Λαγού για το OPEN, ναυμαχία είχαμε την Πέμπτη στην θαλάσσια περιοχή της Ρόδου, όταν οι άνδρες του Λιμενικού είχαν μια πληροφορία ότι ένα ιστιοφόρο προερχόμενο από τα τουρκικά παράλια αποβιβάζει πέντε μετανάστες στην περιοχή της Αφάντου.

Άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση, εντοπίστηκε το ιστιοφόρο, το οποίο προσπάθησε να διαφύγει προς τα τουρκικά παράλια.

Ρόδος: Ιστιοφόρο με Τούρκους διακινητές προσπάθησε να εμβολίσει σκάφος του λιμενικού

Το σκάφος του Λιμενικού προέβη αρχικά σε χρήση ηχητικών σημάτων, προκειμένου να κινητοποιήσει το ιστιοφόρο. Όμως, ο κυβερνήτης του, αντί να συμμορφωθεί, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού.

Οι άνδρες του Λιμενικού ξεκίνησαν ρίψεις σε ασφαλή τομέα και τότε κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν. Στο σκάφος επέβαιναν και οι τρεις Τούρκοι διακινητές και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τους.

Τραγελαφικές καταστάσεις στη Ρόδο: Νύφη πάτησε κυριολεκτικά την πεθερά της με το αυτοκίνητο μετά από έντονο καυγά - Συνελήφθη η 42χρονη

Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σπάνια συναντάμε, καταγράφηκε χθες (17/6) στη Ρόδο. Μια γυναίκα 42 ετών συνελήφθη καθώς φέρεται να παρέσυρε εσκεμμένα την πεθερά της με το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα συνελήφθη χθες (17/6) το απόγευμα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου. Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δείτε επίσης: 24χρονη έγκυος πήγε στο νοσοκομείο για να γεννήσει και η 44χρονη μάνα της το έσκασε με τον πατέρα του μωρού!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ανακοινωθέν της ΕΛΑΣ χθες το απόγευμα η δράστιδα επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε συγγενικό της πρόσωπο που προσπαθούσε να εμποδίσει τη διαφυγή της, με αφορμή μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές. Η τραυματισθείσα διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου της παρασχέθηκαν ο πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.

αστυνομια-περιπολικο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share