Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Νεκρός σε γκρεμό 69χρονος που αγνοούνταν από το Παλαιό Φάληρο

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του

9 Αυγούστου 2022 14:14
Ανείπωτη τραγωδία στο Πόρτο Ράφτη: Νεκρός σε γκρεμό 69χρονος που αγνοούνταν από το Παλαιό Φάληρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός σε γκρεμό επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, στο Πόρτο Ράφτη βρέθηκε ένας 69χρονος, για τον οποίο είχε εκδοθεί silver alert στις 7 Αυγούστου. Ο 69χρονος είχε εξαφανιστεί από το Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητό του βρέθηκε σταθμευμένο σε απόσταση 200 περίπου μέτρων, πάνω στον δρόμο. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Τραγωδία στα Σύβοτα: Γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο την ώρα που έκανε θαλάσσιο αλεξίπτωτο

Μια γυναίκα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης έχασε τη ζωή της στην περιοχή ανάμεσα σε Κέρκυρα και Σύβοτα, όταν έσπασε ο ιμάντας που την έδενε με το ταχύπλοο, όταν ξέσπασε ξαφνικό μπουρίνι.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το μπουρίνι έσπασε τον ιμάντα που κρατούσε κοπέλα που έκανε αλεξίπτωτο θαλάσσης με αποτέλεσμα να πέσει στο νερό στην περιοχή ανάμεσα σε Σύβοτα και νότια Κέρκυρα. H κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ενώ λίγο αργότερα αναφέρθηκε ότι έχασε τη ζωή της.

τραγωδια-αντρασ-πορτο-ραφτη-9-8
EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στη Σάμο: Σοκάρει η δολοφονία του ηλικιωμένου - Τον πυροβόλησαν εν κινήσει

Σοκάρει η δολοφονία του ηλικιωμένου στη Σάμο. Αγνωστοι τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ, καθώς γυρνούσε στο σπίτι του. Οπως λέει η κόρη του «αυτός που το έκανε τι είχε στο μυαλό του, δεν ξέρουμε. Περιμένουμε να εμφανιστεί, να μας πούνε... δεν ξέρουμε κι εμείς» και πρόσθεσε πως «τους προσαχθέντες δεν τους γνωρίζουμε». Καταλήγοντας, είπε στον Alpha πως ο πατέρας της, δεν είχε εχθρούς και «δεν τον ανησυχούσε κάτι».

Μιλώντας για τη δολοφονία ο πρόεδρος της κοινότητας Παλαιοκάστρου Σάμου, είπε στο ίδιο κανάλι ότι ο οδηγός βυτίου στο επάγγελμα πυροβολήθηκε «ενώ ήταν εν κινήσει. Πυροβολήθηκε δυο τρεις φορές στο κεφάλι και στο στήθος.

Την πρώτη του τη ρίξανε όταν οδηγούσε. Φαίνεται ότι δεν την "έφαγε" καλά, από το παρμπρίζ προστατεύτηκε και πήγε να κατέβει. Κι εκεί που κατέβηκε, τον άρπαξαν αυτοί, τον έβαλαν πίσω από το φορτηγό και του έριξαν άλλες δύο» λέει ο κ. Ξαγοράρης. Οι Αρχές προσήγαγαν τρία άτομα που είχαν καταγγείλει τον 75χρονο ότι άδειαζε λύματα σε οικόπεδα ιδιοκτησίας τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share