Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θλιβερές εικόνες στη Ζάκυνθο: Γέμισε σκουπίδια η παραλία στο Ναυάγιο - Viral η φωτογραφία από το σημείο

Απαράδεκτες καταστάσεις σε ένα πραγματικό «στολίδι» του Ιονίου

9 Αυγούστου 2022 11:24
Θλιβερές εικόνες στη Ζάκυνθο: Γέμισε σκουπίδια η παραλία στο Ναυάγιο - Viral η φωτογραφία από το σημείο
Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο των social media κάνει τις τελευταίες ώρες μία φωτογραφία από το Ναυάγιο της Ζακύνθου και δείχνει μία από τις διασημότερες παραλίες της χώρας μας, που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, να έχει γεμίσει σκουπίδια. Την φωτογραφία δημοσίευσε ο περιβαλλοντολόγος Μιχάλης Μπάκας, εκφράζοντας την αγανάκτηση του για τους ασυνείδητους επισκέπτες.

Ελληνικό καλοκαίρι 2022.. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πληρώνεις για να πας για λίγες ώρες σε μια απο τις...

Posted by Μιχάλης Μπάκας on Monday, August 8, 2022

«Ελληνικό καλοκαίρι 2022. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να πληρώνεις για να πας για λίγες ώρες σε μια από τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου και να αφήνεις εκεί τα σκουπίδια σου», γράφει ο περιβαλλοντολόγος Μιχάλης Μπάκας, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Η ανάρτησή του συνοδεύεται από μία φωτογραφία από το Ναυάγιο της Ζακύνθου που δείχνει ένα σωρό σκουπίδια να έχουν συσσωρευτεί στην διάσημη παραλία.

Άνδρος: 15χρονος τραυματίστηκε από ταχύπλοο - Τον μεταφέρει ελικόπτερο στην Αθήνα

Ένας 15χρονος τραυματίστηκε στο χέρι πιθανότατα από τη γάστρα ενός ταχύπλοου στην παραλία «της Γριάς το Πήδημα» στην Άνδρο.

Ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία ενώ έχει υποστεί θλαστικό τραύμα στον αριστερό βραχιόνα και ώμο.

Δείτε επίσης: Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Άνδρου - Οι 4 επικίνδυνες περιοχές που απασχολούν τους σεισμολόγους

Παράλληλα, ζητήθηκε η αεροδιακομιδή του με ελικόπτερο στην Ελευσίνα, προκειμένου να υποβληθεί σε νευρολογικές εξετάσεις.

Ο 33χρονος χειριστής του ταχύπλοου αφού του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες τον μετέφερε στην ξηρά. Ο χειριστής έχει συλληφθεί και αναμένεται να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις και αλκοολομέτρηση. Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για το πώς σημειώθηκε το ατύχημα, καθώς το λιμενικό ενημερώθηκε αφότου ο 15χρονος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share