Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024

Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Δημήτρης Τσιρώνης

Έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο μέχρι τέλους

9 Αυγούστου 2022 09:42
Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε ο Δημήτρης Τσιρώνης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Τσιρώνης πέθανε, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα epiruspost.gr.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Τσιρώνη

Ο Δημήτρης Τσιρώνης γεννήθηκε το 1960 στη Μικροσπηλιά Άρτας. Σπούδασε Οικονομικά στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης με ειδίκευση την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007 και το 2009. Διετέλεσε Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου. Διετέλεσε Πρόεδρος Προανακριτικής και μέλος Εξεταστικών Επιτροπών της Βουλής. Αποτέλεσε μέλος της Επιτροπής Περιφερειών και της Υποεπιτροπής Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της Βουλής. Ο Δημήτρης Τσιρώνης είχε αναπτύξει πλούσια κοινωνική δράση και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Άρτας.

Πέθανε η Ολίβια Νιούτον Τζον του «Grease»

ολιβια-νιουτον-τζον-τραβολτα-9-8

Η διάσημη ηθοποιός – μουσικός Ολίβια Νιούτον Τζον πέθανε σε ηλικία 73 ετών, στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια το πρωί της Δευτέρας, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με την υγεία του σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ - Πάσχει από Πάρκινσον!

Όπως ανέφερε, εδώ και 30 χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο του μαστού και είχε καταφέρει να μετατραπεί σε σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για εκατομμύρια γυναίκες.

Το μήνυμα που αναρτήθηκε στο Facebook:

Η Dame Olivia Newton-John (73) πέθανε ειρηνικά στο ράντσο της στη Νότια Καλιφόρνια σήμερα το πρωί, περιτριγυρισμένη από οικογένεια και φίλους. Ζητάμε από όλους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου.

Η Olivia είναι σύμβολο θριάμβων και ελπίδας για περισσότερα από 30 χρόνια, μοιράζοντας το ταξίδι της με τον καρκίνο του μαστού. Η θεραπευτική της έμπνευση και η πρωτοποριακή της εμπειρία με τη φυτική ιατρική συνεχίζεται με το Olivia Newton-John Foundation Fund, αφιερωμένο στην έρευνα της φυτικής ιατρικής και του καρκίνου. Αντί για λουλούδια, η οικογένεια ζητά να γίνουν οποιεσδήποτε δωρεές στη μνήμη της στο Ταμείο του Ιδρύματος Olivia Newton-John (ONJFoundationFund.org).

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share