Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρόμος μπροστά στο ανήλικο παιδί τους - Βόλος: Κυνηγούσε τη σύντροφό του με κατσαβίδι και ούρλιαζε «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες που δείχνουν οι ειδήσεις»

Απίστευτες σκηνές ενδοιοικογενειακής βίας για ακόμη μία φορά

9 Αυγούστου 2022 08:55
Τρόμος μπροστά στο ανήλικο παιδί τους - Βόλος: Κυνηγούσε τη σύντροφό του με κατσαβίδι και ούρλιαζε «Θα πάθεις ό,τι και οι άλλες που δείχνουν οι ειδήσεις»
Φωτογραφία αριστερά: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν εφιάλτη έζησε το βράδυ της Κυριακής μιας 26χρονη μητέρα στον Βόλο, την οποία ο 36χρονος σύντροφός της κυνηγούσε με κατσαβίδι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους. Ο 36χρονος, σύμφωνα με το gegonota.news, απείλησε να τη σκοτώσει με το κατσαβίδι, λέγοντάς της ότι «θα πάθει ό, τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις».

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ο 36χρονος χτύπησε τη γυναίκα στο πρόσωπο και τα χέρια, ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει η 26χρονη τραυματίστηκε και στο πόδι. Ωστόσο, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία που συνέλαβε άμεσα τον δράστη.

Χθες, ο 36χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της άσκησης ενδοοικογενειακής σωματικής βίας, ενδοοικογενειακής σωματικής απειλής και εξύβρισης. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του. Ωστόσο, αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον των δικαστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος είχε εκδηλώσει και στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της συντρόφου του, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί και συζούν στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο, αυτή τη φορά τρόμαξε τόσο για τη ζωή της, όσο για το ανήλικο παιδί του, γι’ αυτό και αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία.

ενδοοικογενειακη-βιασ-βολοσ-9-8

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: «Αν γνώριζα, η Νικολέτα θα ήταν ζωντανή» - Ξεσπά ο πατέρας της 17χρονης

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι ξέσπασε για τον άδικο χαμό της κόρης του από τον 21χρονο Πακιστανό. «Ντροπή του, ντροπή του και ένα γιατί, και ένα γιατί μεγάλο. Λείπει από κοντά μας παρόλο που τη νιώθουμε κοντά μας. Εγώ ειδικά τη νιώθω κοντά μου ακόμα. Η ψυχή της θα είναι μαζί μας απλώς το σώμα είναι στη Γη. Μου λείπει…», συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Αυτές είναι οι 4 διαφορετικές ταυτότητες που είχε ο 20χρονος δολοφόνος της Νικολέτας

«Και εγώ τώρα έμαθα αυτές τις μέρες που ήμασταν εδώ όλοι μαζί, είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα, η μάνα της της είπε να τον χωρίσει. Εγώ άμα γνώριζα θα την είχα εδώ τώρα, ζωντανή, μαζί μας. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε κανένα γονιό να μην συμβεί αυτό» είπε ο πατέρας της άτυχης κοπέλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share