Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου παρά τις νέες διώξεις (Video)

Η «πληρωμένη» απάντηση του γιατρού Ηλιάδη μετά τη μήνυση της Πισπιρίγκου

8 Αυγούστου 2022 11:03
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Επιμένει στο αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου παρά τις νέες διώξεις (Video)
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται κάθε εμπλοκή στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας για τον οποίο προφυλακίστηκε αρχικώς και ακόμη, δηλώνει αθώα για τις δύο νέες διώξεις εις βάρος της για τον θάνατο των άλλων δύο μικρότερων παιδιών της. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τις αποκαλυπτικές καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για τον θάνατο της Μαλένας

Την ίδια ώρα, κατά πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να εμμένει στην αρχική της επιθυμία για την υποβολή αιτήματος αποφυλάκισης και αυτό, γιατί θεωρεί πως τόσο τα στοιχεία που οδήγησαν στην προφυλάκιση της για την υπόθεση της Τζωρτζίνας, όσο και τα νέα κατηγορητήρια σε βάρος της είναι αδύναμα.

Εξαιτίας της διπλής εισαγγελικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αναβάλλεται η κατάθεση του σχετικού αιτήματος, τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο οπότε και αναμένεται ν’ απολογηθεί.

Από τις πρώτες ημέρες εγκλεισμού της στις φυλακές Κορυδαλλού, η Ρούλα Πισπιρίγκου, δηλώνοντας πως είναι αθώα και δεν έχει καμία εμπλοκή με τον θάνατο της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της, είχε δώσει εντολή στο δικηγόρο της να «τρέξει» τις διαδικασίες που απαιτούνται για την αποφυλάκιση της.

Πάτρα: Πληρωμένη απάντηση του γιατρού Ηλιάδη μετά τη μήνυση της Πισπιρίγκου - «Έκανα το καθήκον μου...»

Τη δική του... πληρωμένη απάντηση δίνει ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, για την υπόθεση των νεκρών τριών κοριτσιών, μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε εις βάρος του η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Οι δυο γυναίκες κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυση σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια -παππούδες- δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η αδελφή, η μητέρα, ο πατριός και ο θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου που συνυπογράφουν αυτή τη μήνυση, υποστηρίζουν ότι επισκέπτονταν το παιδί, όμως ο ίδιος ο γιατρός -όπως λένε- τους έδιωχνε από τους χώρους της Εντατικής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Τα λόγια του Ηλιάδη μετά τη μήνυση

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός τους όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1, ο Ανδρέας Ηλιάδης επισημαίνει: «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου τη δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στη ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για τη ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στη ΜΕΘ Παίδων».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share