Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Πανελλήνια συγκίνηση για τον Θύμιο Μπουγά: Ξανά αγκαλιά με τα αδέρφια του ο 39χρονος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την εξαφάνισή του (photo)

Έσμιξε ξανά με την οικογένειά του

7 Αυγούστου 2022 19:25
Πανελλήνια συγκίνηση για τον Θύμιο Μπουγά: Ξανά αγκαλιά με τα αδέρφια του ο 39χρονος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με την εξαφάνισή του (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγκαλιά με την οικογένεια είναι και πάλι ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος πέρασε πολλά στη ζωή του και εξαφανίστηκε μετά το ακραίο bullying που δέχτηκε στον Πύργο Ηλείας. Ο Θύμιος συναντήθηκε με δύο από τα αδέρφια του, τον Παναγιώτη και την Αγγελική. Η περιπέτεια για τον βασανισμένο 39χρονο που είχε εξαφανιστεί μετά το άγριο bullying που υπέστη πριν από μερικούς μήνες, είναι παρελθόν.

Σύμφωνα με το Tempo24.news.gr, η δημοσιογράφος Νατάσα Μποζίνη, που εθελοντικά προσφέρει στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας του Θύμιου έγραψε σε ανάρτησή της: «Μιλάμε κάθε μέρα με τον Θύμιο που πλέον είναι φίλος μας.

Μετά από χρόνια σταμάτησε να κυκλοφορεί αθέατος μόνο τα βράδια και να ζει απομονωμένος από όλους. Σήμερα συναντήθηκε με δύο από τα αδέρφια του τον Παναγιώτη και την Αγγελική στο φως της μέρας. Χάρηκα πολύ για αυτήν τη φωτογραφία και την μοιράζομαι μαζί σας».

Σημειώνεται ότι σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται όλες οι ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να γίνουν οι πρώτες εκτιμήσεις ώστε να ακολουθήσει στην συνέχεια η ιατρική αποκατάσταση του Θύμιου Μπουγά.

Ο 39χρονος από τον Πύργο, με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

θυμιοσ-μπουγασ-οικογενεια-7-8

Ευχάριστα νέα για τον Θύμιο Μπουγά: Στην Αθήνα για την ιατρική αποκατάστασή του - Αισιόδοξοι οι γιατροί

Τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν την ιατρική αποκατάσταση του έχει ξεκινήσει ο Θύμιος Μπούγας που είχε πέσει θύμα άγριου bullying στον Πύργο.

Σύμφωνα με το Patrisnews, ο 39χρονος με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Δείτε επίσης: Θύμιος Μπουγάς: Βρέθηκε μετά από 46 ημέρες εξαφάνισης! «Κάθε βράδυ ήμουν...» - Οι πρώτες εικόνες & τα λόγια του στους αστυνομικούς

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις, κυρίως ενδοστοματικές ακτινογραφίες, ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα για να σχεδιάσουν στη συνέχεια τις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος Μπουγάς. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι.

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, που έχει αναλάβει και το συντονισμό των ενεργειών, θα είναι στο πλευρό του Θύμιου όπως και το Mediterraneo Hospital, που προσφέρθηκαν να αναλάβουν όλες τις εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν οι θεράποντες ιατροί του, ενώ αν κριθεί απαραίτητο θα συνδράμουν και πανεπιστημιακοί ιατροί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share