Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στα Χανιά: Βρέφος 5 ημερών νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Θετική και η λεχώνα μητέρα του

Αγωνία για το νεογνό

6 Αυγούστου 2022 19:35
Θρίλερ στα Χανιά: Βρέφος 5 ημερών νοσηλεύεται με κορωνοϊό - Θετική και η λεχώνα μητέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μωράκι που ήρθε στον κόσμο πριν από 5 ημέρες, διακομίσθηκε χθες (5/8) στο νοσοκομείο, καθώς νοσεί από Covid-19 και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Μονάδα Νοσηλείας Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε επίσης: Κρίσιμες ώρες για 40χρονο με ευλογιά των πιθήκων στην Λάρισα: Νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης

Όπως τόνισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Μπέας στην ιστοσελίδα neakriti.gr, η μητέρα του βρέφους ήταν και η ίδια θετική στην Covid-19. Η κατάσταση της υγείας του βρέφους θεωρείται καλή. Στην παιδιατρική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου 2022, νοσηλεύονται 3 παιδιά που βρέθηκαν θετικά στον ιό. Στην Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών Covid, νοσηλεύεται 1 παιδάκι με κορωνοϊό.

Δεν τα κατάφερε ο 12χρονος Άρτσι: Του αφαιρέθηκε η τεχνητή υποστήριξη - «Πάλεψε μέχρι τέλους και είμαι τόσο περήφανη που είμαι μαμά του»

Ο 12χρονος Άρτσι Μπάτερσμπι, το εγκεφαλικά νεκρό αγόρι από τη Βρετανία που ήταν σε μηχανική υποστήριξη, έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο (6/8), αφού οι γιατροί αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα που τον κρατούσαν στη ζωή.

Ο Άρτσι απεβίωσε στο νοσοκομείο στις 12.15 μ.μ. περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του. Αποσυνδέθηκε από την μηχανική υποστήριξη στις 10 π.μ. σήμερα το πρωί.

Η μητέρα του παιδιού Hollie Dance και η θεία του Ella Carter, εμφναίστηκαν έξω από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Λονδίνου στο Whitechapel του ανατολικού Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν ο 12χρονος και δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι πέθανε. Η μητέρα δήλωσε: «Ο Archie πέθανε στις 12.15 σήμερα. Πάλεψε μέχρι τέλους και είμαι τόσο περήφανη που είμαι η μαμά του».

Η θάλασσα βάφτηκε με αίμα ξανά: Ανασύρθηκε άψυχο σώμα στο Ρέθυμνο - Νεκρός 70χρονος μετά από βύθιση βάρκας

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στο σκάφος σημειώθηκε μηχανική βλάβη και προσέκρουσε σε βράχια. Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας ηλικιωμένος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου, όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε, βυθίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί, όταν σήμανε συναγερμός στις αρχές για μία βάρκα που βυθίστηκε στην περιοχή της Αλμυρίδας στο δήμο Μυλοποτάμου. Άνδρες του Λιμενικού Σώματος κλήθηκαν στο σημείο, όπου κατά τις έρευνες εντόπισαν έναν 70χρονο νεκρό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν, πως η βάρκα υπέστη κάποια μηχανική βλάβη και λόγω των ισχυρών ανέμων προσέκρουσε σε βράχια, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρει τραγικό θάνατο ο ηλικιωμένος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share