Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Κώστας Σωτηρόπουλος

Ο «Κώτσος», όπως τον αποκαλούσαν όλοι, δεν είναι πια κοντά μας

6 Αυγούστου 2022 17:23
Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Κώστας Σωτηρόπουλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη για το ποδόσφαιρο της Αχαΐας, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Σωτηρόπουλος σε ηλικία 81 ετών.

Ο εκλιπών που ήταν γνωστός στους πιο παλιούς ως «Κώτσος» υπήρξε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πατρών τη δεκαετία του ’60, αλλά και του Πάτραι μετά τη γνωστή συγχώνευση, παίζοντας δίπλα σε σπουδαίους παίκτες της εποχής.

Ηταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας στα πρώτα χρόνια της ύπαρξής της, αφήνοντας έντονη τη σφραγίδα του στους «πράσινους». Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 8/8 από τον ναό του Αγίου Μηνά στις 18.00.

Φρίκη στην Κυψέλη: Αιφνίδιοι οι θάνατοι των δυο ηλικιωμένων – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Αιφνίδιος ήταν ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Αυτό δείχνουν τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή ενώ και στο σπίτι δεν φαίνονται να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης και οι αρχές άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα ήταν κοντά 90 χρονών και βρέθηκαν νεκροί σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Συγκεκριμένα η μια σορός βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο και η άλλη στο μπάνιο.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία καθώς η μυρωδιά από το διαμέρισμα ήταν ανυπόφορη και όταν άνοιξε η πόρτα οι αστυνομικοί ήρθαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε αναζητήσει συγγενικό του πρόσωπό πριν μερικές ημέρες καθώς τηλεφωνούσε στο σπίτι αλλά δεν απαντούσε κανένας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share