Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννινα: Φωτιά στην Κόνιτσα - Καίει δασική έκταση

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

6 Αυγούστου 2022 15:54
Ιωάννινα: Φωτιά στην Κόνιτσα - Καίει δασική έκταση
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μία φωτιά ξέσπασε το Σάββατο (06.08.2022) αυτή τη φορά στην Κόνιτσα Ιωαννίνων. Κινητοποιήθηκαν επίγειες, αλλά και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Δείτε επίσης: Τρόμος δίπλα σε μοναστήρι του Αγίου Όρους: Μεγάλης έκτασης φωτιά στο σημείο - Και εναέρια Μέσα στη μάχη με τις φλόγες

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δάσος στη θέση Λεύκα Κόνιτσας Ιωαννίνων. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς παίρνουν μέρος τόσο επίγεια, αλλά και εναέρια μέσα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει σε δύσβατο σημείο. Στο πύρινο μέτωπο έχουν κινητοποιηθεί 23 πυροσβέστες με 2 πεζοπόρα τμήματα, 3 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Δείτε σχετική ενημέρωση του πυροσβεστικού σώματος:

Φωτιά στη Βασιλική Λακωνίας – Επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στη Βασιλική Λακωνίας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις.

Δείτε επίσης: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για πυροσβέστη: Πήγε να σβήσει φωτιά και ήταν το σπίτι του - Κάηκαν 10 συγγενείς του ανάμεσά τους τα παιδιά του (Video)

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων, 13 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Μέχρι στιγμής, δεν απειλούνται οικισμοί.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share