Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Τούμπα» ο καιρός τον 15αύγουστο: Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου που φέρνει τα πάνω-κάτω για τις επόμενες μέρες (photo)

Ο γνωστός μετεωρολόγος έδωσε σαφή στοιχεία για το τι πρέπει να αναμένουμε

6 Αυγούστου 2022 15:17
«Τούμπα» ο καιρός τον 15αύγουστο: Η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου που φέρνει τα πάνω-κάτω για τις επόμενες μέρες (photo)
Πηγή φωτογραφίας: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άστατο καιρό τις επόμενες ημέρες και κυρίως όσο πλησιάζουμε προς τον Δεκαπενταύγουστο προβλέπει ο μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook.

Όπως όλα δείχνουν η εξέλιξη του καιρού έχει «κλειδώσει» και οι άστατες καιρικές συνθήκες θα κυριαρχούν κυρίως τα μεσημέρια – απογεύματα στην ενδοχώρα και κατά τις βραδινές ώρε στα βόρεια.

Δείτε επίσης: Καιρός – Meteo: Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος – Πού υπάρχει πιθανότητα βροχών

Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση έως και 3 βαθμούς από τις 10 έως τις 15 Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αρναούτογλου:

«Ενδείξεις για άστατο καιρό τα μεσημερια-απογεύματα στην ενδοχώρα και κυρίως στα βόρεια ακόμα και τις βραδινές ώρες καθώς και υποχώρηση του υδραργύρου κατά 2-3 βαθμούς από τις 10 Αυγούστου μέχρι και τον 15Αυγουστο ! Όσον αφορά στο μελτέμι στο Αιγαίο, αυτό δείχνει να εξασθενεί αρκετά μεταξύ 14-17 Αυγούστου», αναφέρει.

Επίσης, παραθέτει τις θερμοκρασίες που θα κυριαρχούν στη χώρα το επόμενο διάστημα:

Ενδείξεις για άστατο καιρό τα μεσημερια-απογεύματα στην ενδοχώρα και κυρίως στα βορεια ακομα και τις βραδινές ώρες...

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Saturday, August 6, 2022

Καιρός σήμερα 6/8: Υψηλές θερμοκρασίες με ισχυρούς ανέμους και συννεφιά! Πού θα βρέξει - Προειδοποίηση Κλέαρχου Μαρουσάκη (Video)

Καιρός σήμερα 6/8: Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια καθώς και στα υπόλοιπα ορεινά, με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη να προειδοποιεί για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Παράλληλα, κρούει τον κώδωνα ακόμη και για κυκλώνες στη Μεσόγειο ο Σάκης Αρναούτογλου!

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου και στη νησιωτική χώρα τους 32 με 34 εκτός από τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη όπου δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share