Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η θάλασσα βάφτηκε με αίμα ξανά: Ανασύρθηκε άψυχο σώμα στο Ρέθυμνο - Νεκρός 70χρονος μετά από βύθιση βάρκας

Στο σκάφος σημειώθηκε μηχανική βλάβη και προσέκρουσε σε βράχια

6 Αυγούστου 2022 14:23
Η θάλασσα βάφτηκε με αίμα ξανά: Ανασύρθηκε άψυχο σώμα στο Ρέθυμνο - Νεκρός 70χρονος μετά από βύθιση βάρκας
Πηγή φωτογραφίας: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στο σκάφος σημειώθηκε μηχανική βλάβη και προσέκρουσε σε βράχια. Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας ηλικιωμένος άνδρας στη θαλάσσια περιοχή του Ρεθύμνου, όταν η βάρκα στην οποία επέβαινε, βυθίστηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί, όταν σήμανε συναγερμός στις αρχές για μία βάρκα που βυθίστηκε στην περιοχή της Αλμυρίδας στο δήμο Μυλοποτάμου. Άνδρες του Λιμενικού Σώματος κλήθηκαν στο σημείο, όπου κατά τις έρευνες εντόπισαν έναν 70χρονο νεκρό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν, πως η βάρκα υπέστη κάποια μηχανική βλάβη και λόγω των ισχυρών ανέμων προσέκρουσε σε βράχια, με αποτέλεσμα να βυθιστεί και να βρει τραγικό θάνατο ο ηλικιωμένος.

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κροατία: 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από την εκτροπή πολωνικού λεωφορείου

12 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες εξετράπη της πορείας του στη βορειοδυτική Κροατία νωρίς σήμερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Δείτε επίσης: Πολύνεκρο τροχαίο: 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πέντε τραυματίστηκαν σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής καθώς και διασώστες έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, που συνέβη στις 5.40 το πρωί (τοπική ώρα) κοντά στο Μπρεζνίτσκι Χουμ.

Σύμφωνα με τα Κροατικά ΜΜΕ το λεωφορείο έφυγε από το Ζάγκρεμπ και πήγαινε σε προσκύνημα στο Μετζουγκόριε, μέρος με πολύ θρησκευτικό τουρισμό.

Τουλάχιστον 6 τραυματίες, 2 άντρες και 4 γυναίκες, παλεύουν για τη ζωή τους.

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 11 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο με πολωνικές πινακίδες κυκλοφορίας εξετράπη της πορείας του», ανέφερε αρχικά σε ανάρτηση στο Twitter το κροατικό υπουργείο Εσωτερικών, χωρίς να δίνει πληροφορίες για την εθνικότητα των επιβαινόντων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share