Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Περιστέρι: «Την έπνιξα με τα χέρια μου» - Σοκαριστική ομολογία του 21χρονου Πακιστανού

Πώς το κινητό της 17χρονης τον «πρόδωσε» και συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία

6 Αυγούστου 2022 12:36
Έγκλημα στο Περιστέρι: «Την έπνιξα με τα χέρια μου» - Σοκαριστική ομολογία του 21χρονου Πακιστανού
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα χέρια της Αστυνομία βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου (06/08) ο Πακιστανός δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας από το Περιστέρι.

Ο δράστης, στις πρώτες ερωτήσεις των αστυνομικών για το τι έγινε με την 17χρονη, είπε:

«Την έπνιξα με τα χέρια μου. Τσακωθήκαμε και λογομαχήσαμε. Κάποια στιγμή την έπιασα, την ακινητοποίησα και της έκλεισα τη μύτη και το στόμα», είπε ο 21χρονος Πακιστανός, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στις 12:00 στον Εισαγγελέα.

Τον πρόδωσε το κινητό της 17χρονης

Εκλεισε το κινητό του για να μην μπορεί να εντοπιστεί από τις αρχές ο 21χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέττα στο Περιστέρι. Και θεώρησε έξυπνο να χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας το οποίο είχε κλέψει. Αυτή ήταν η λάθος κίνηση που οδήγησε στη σύλληψή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πακιστανός ενεργοποίησε τη συσκευή μόλις πέρασε τα σύνορα οπότε και το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας, καθώς αναζητούνταν και εκεί, ύστερα από επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές των χωρών της Βαλκανικής, ύστερα από πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαιη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών χωρών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο 21χρονος παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, από όπου θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Για την υπόθεση o Υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην υπόθεση:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share