Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κυψέλη: Βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια οι δυο ηλικιωμένοι – Τους αναζητούσε συγγενικό πρόσωπο πριν δυο μέρες

«Ήταν καλοί άνθρωποι»

4 Αυγούστου 2022 18:26
Θρίλερ στην Κυψέλη: Βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια οι δυο ηλικιωμένοι – Τους αναζητούσε συγγενικό πρόσωπο πριν δυο μέρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μυστήριο από τον θάνατο των δυο ηλικιωμένων που βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (4/8) σε προχωρημένη σήψη σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη.

Οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία σήμερα καθώς η δυσωδία από το διαμέρισμα ήταν έντονη και οι αρχές με το που μπήκαν στο σπίτι αντίκρισαν τα φρικτό θέαμα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο κρεβάτι της ενώ ο άντρας στο μπάνιο και ήταν και οι δυο σε προχωρημένη σήψη. Η εγκληματική ενέργεια φαίνεται πως έχει απομακρυνθεί καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη και στο σπίτι δεν φαίνονται ίχνη παραβίασης.

Ένας γείτονας ανέφερε πως η μυρωδιά ήταν έντονη από το διαμέρισμα και γι’ αυτό και κάλεσαν την αστυνομία ενώ ένα άτομο που έλεγε πως είναι ανιψιός του ζευγαριού, εμφανίστηκε πριν δυο ημέρες και τους αναζητούσε.

«Σήμερα το καταλάβαμε από τη μυρωδιά και ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Πριν δυο ημέρες ήρθε κάποιος κύριος που έλεγε πως είναι ανιψιός τους και με ρωτούσε αν έχω δει κάτι γιατί τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε κανείς. Ήταν καλοί άνθρωποι», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share