Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ευχάριστα νέα για τον Θύμιο Μπουγά: Στην Αθήνα για την ιατρική αποκατάστασή του - Αισιόδοξοι οι γιατροί (video)

Αναμένεται να του γίνουν οι απαραίτητες χειρουργικές επεμβάσεις

4 Αυγούστου 2022 14:43
Ευχάριστα νέα για τον Θύμιο Μπουγά: Στην Αθήνα για την ιατρική αποκατάστασή του - Αισιόδοξοι οι γιατροί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν την ιατρική αποκατάσταση του έχει ξεκινήσει ο Θύμιος Μπούγας που είχε πέσει θύμα άγριου bullying στον Πύργο.

Σύμφωνα με το Patrisnews, ο 39χρονος με τη βοήθεια των εθελοντών του Forum «Στο επίκεντρο ο Άνθρωπος», βρίσκεται στην Αθήνα όπου πραγματοποιεί καθημερινά επισκέψεις σε δημόσια νοσοκομεία και ιδιωτικά ιατρικά κέντρα με γιατρούς και επιστημονικές ομάδες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αποκατάστασή του.

Δείτε επίσης: Θύμιος Μπουγάς: Βρέθηκε μετά από 46 ημέρες εξαφάνισης! «Κάθε βράδυ ήμουν...» - Οι πρώτες εικόνες & τα λόγια του στους αστυνομικούς

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι απαιτούμενες εξετάσεις, κυρίως ενδοστοματικές ακτινογραφίες, ώστε οι γιατροί να έχουν μια πρώτη εικόνα για να σχεδιάσουν στη συνέχεια τις κατάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις και το μοντέλο θεραπείας που πρόκειται να ακολουθήσει ο Θύμιος Μπουγάς. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς» οι γιατροί που εξέτασαν τον Θύμιο φάνηκαν αισιόδοξοι.

Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, που έχει αναλάβει και το συντονισμό των ενεργειών, θα είναι στο πλευρό του Θύμιου όπως και το Mediterraneo Hospital, που προσφέρθηκαν να αναλάβουν όλες τις εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις που θα χρειαστούν οι θεράποντες ιατροί του, ενώ αν κριθεί απαραίτητο θα συνδράμουν και πανεπιστημιακοί ιατροί.

Συγκινεί το πανελλήνιο ο Θύμιος Μπουγάς - Μιλά πρώτη φορά μετά τον εντοπισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους, δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο»

«Δεν έφυγα ποτέ από τον Πύργο», δήλωσε ο Θύμιος Μπουγάς σήμερα (20/6) στη συνάντηση με το δήμαρχο Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλο, δύο 24ωρα μετά τον εντοπισμό του σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, βάζοντας έτσι τέλος στις διάφορες τοποθετήσεις και πληροφορίες πως εθεάθη και αλλού στην Ελλάδα, όπως στον Πειραιά.

Ο δήμαρχος Πύργου ενημέρωσε το Θύμιο για τη βοήθεια που θα υπάρξει για τη διαμονή, την εργασία και την προνοιακή στήριξη στη συνάντηση που είχαν. Ο Θύμιος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και δήλωσε πως είναι καλά.

Σημείωσε πως παρέμενε στον Πύργο και μετά το περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του, ενώ επισήμανε πως είχε εφοδιαστεί τα απαραίτητα από σούπερ μάρκετ για αρκετό καιρό και πως ο ίδιος ετοίμαζε το φαγητό του, χωρίς να χρειαστεί κάτι άλλο άμεσα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Θύμιου Μπουγά και του δημάρχου Πύργου Τάκη Αντωνακόπουλου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share