Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Γενέθλια για τον γιο του πρωθυπουργού - Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκλεισε τα 24

1 Αυγούστου 2022 22:11
Γενέθλια για τον γιο του πρωθυπουργού - Η συγκινητική ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος, κλείνει τα 24 χρόνια του και ο πρωθυπουργός ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία στο Instagram.

Πρόκειται για μία φωτογραφία, στην οποία ο γιος του είναι μωρό.

Δείτε επίσης: Η έμμεση μπηχτή του Γιώργου Νταλάρα στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Αυτή την ώρα Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΟΥ είναι...»

«Μεγάλωσες πολύ από τότε! Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε μου», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

Ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της έκανε και η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα, με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποκτήσει συνολικά τρία παιδιά, τον Κωνσταντίνο, την Σοφία και την Δάφνη.

«Χρόνια Πολλά στο αγοράκι μου. Πάντα υγιής και δημιουργικός. Σ’αγαπώ πολύ», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη, κάτω από τη δική της νοσταλγική φωτογραφία.

Ξανά μαζί Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Μαρία Σάκκαρη: Απομακρύνθηκαν τα «σύννεφα» στη σχέση τους (Video)

Ξανά μαζί είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 τα σύννεφα στη σχέση τους ξεπεράστηκαν και έτσι οι δυο τους είναι ξανά μαζί.

Παρά τις υποχρεώσεις τους, που τους κρατούν μακριά, καθώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σπουδάζει στις ΗΠΑ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Βρυξέλλες και η Μαρία Σάκκαρη ταξιδεύει - λόγω του τένις - σε όλο τον κόσμο, οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και βρίσκουν χρόνο να περνούν μαζί.

Μαρία Σάκκαρη: Η νέα φωτογραφία όλο νόημα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2021 ολοκληρώθηκαν και πριν αρχίσει η προετοιμασία για το 2022, όπου στόχος θα είναι τα ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε τις διακοπές της.

Διακοπές που απολαμβάνει μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του πρωθυπουργού, ανεβάζοντας μάλιστα και μια νέα φωτογραφία τους στα social media, δείχνοντας ότι περνάνε καλά.

Η Σάκκαρη κατάφερε μέσα στο 2021 να ανέβει πιο ψηλά από ποτέ στην παγκόσμια κατάταξη και να καθιερωθεί ως μία από τις καλύτερες τενίστριες του κόσμου αυτή τη στιγμή. Γεγονός που οφείλεται, προφανώς, στη δουλειά τους, αλλά και στο γεγονός ότι είναι καλά σε όλους τους τομείς της ζωής της.

Ένας από αυτούς, φυσικά, είναι ο συναισθηματικός, με την Σάκκαρη να μην έχει κρύψει τη σχέση που διατηρεί με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αρκετές φορές ως τώρα άλλωστε, είτε η ίδια είτε ο αγαπημένος της, ανεβάζουν φωτογραφίες τους στα social media και το έγινε και τώρα, με τη νέα ανάρτηση της Σάκκαρη στο Instagram, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με μία καρδιά.

Μητσοτάκης σάκκαρη

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share