Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ερωτευμένος» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Εγώ εσένα θέλω...» (photo)

«Επιτέλους μια πολιτικός με....»

1 Αυγούστου 2022 12:44
«Ερωτευμένος» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Εγώ εσένα θέλω...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκφράζει συχνά τις πολιτικές απόψεις του μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Ο ίδιος τάσσεται υπέρ της πολιτεύτριας Αφροδίτης Λατινοπούλου που κατά καιρούς κάνει δηλώσεις που προκαλούν αντιδράσεις. Μάλιστα είχε κάνει μια ανάρτηση εκφράζοντας τον θαυμαστό του στην ίδια.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Επιτέλους μια πολιτικός με αρχ… Εγώ εσένα θέλω για Πρωθυπουργό».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Αφροδίτη Λατινοπούλου

Κόλαφος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δεν είναι εμβόλιο αλλά γενετικός τροποποιητής - Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό» (photo)

Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε μια ακόμη ανάρτηση με την οποία στρέφεται κατά των μαζικών εμβολιασμών. Να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρεται στους επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς και στα όσα αναφέρουν οι «ειδικοί» περί τρίτης, τέταρτης δόσης κτλ. τονίζοντας πως πλέον δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε εμβόλιο, αλλά σε γενετικό τροποποιητή.

«Δεν είναι εμβόλιο, εμβόλιο κάθε τρεις μήνες δεν υπάρχει. Αυτό το οποίο εμφανίζουν ως εμβόλιο είναι ένας γενετικός τροποποιητής και τίποτε περισσότερο. Μπαίνει η τοξική ακίδα μέσα στον οργανισμό και διασπείρεται, και από εκεί και πέρα θα έχουμε όπως γνωρίζουμε βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αρνητικά αποτελέσματα και σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο», γράφει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Instagram.

Κόλαφος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τους εμβολιασμούς

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share