Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» - Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μητέρας της 14χρονης στην Λέσβο (video)

Ο 53χρονος αστυνομικός πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη 2/8

1 Αυγούστου 2022 10:54
«Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» - Συγκλονιστικό ξέσπασμα της μητέρας της 14χρονης στην Λέσβο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η μητέρα της 14χρονης στη Λέσβο ξέσπασε έξω από τα δικαστήρια όπου το πρωί της Δευτέρας (1/8) λίγο πριν τις 10:00 οδηγήθηκε ο αστυνομικός και προπονητής για τον βιασμό της 14χρονης αθλήτριάς του. «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» φώναζε η μητέρα.

Η μητέρα της ανήλικης είπε ακόμα σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ ότι ο 53χρονος εκβίαζε την κόρη της να μην μιλήσει και την χτυπούσε μες το αυτοκίνητο. Ο 53χρονος αστυνομικός πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 2/8 στις 11 το πρωί.

Αυτό είναι το προφίλ του παιδεραστή αστυνομικού στο Facebook: Αυτοπαρουσιαζόταν ως «Μέγας Αλέξανδρος» - Ανατριχιάζουν όσα έρχονται στο «φως»

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα για τον 53χρονο αστυνομικό και προπονητή βόλεϊ, μετά από τις αποκαλύψεις μιας 14χρονης μαθήτριας για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης -ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ- εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ, καθώς του επέτρεπαν να επιστρέφει τα κορίτσια στα σπίτια τους, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, μετά την προπόνηση.

Το κρυφό προφίλ που είχε δημιουργήσει στο Facebook

Ο συλληφθείς διατηρούσε λογαριασμό στα social media με το όνομα «Μέγας Αλέξανδρος». Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του, ενώ θα αντλήσουν το σύνολο των συνομιλιών από εφαρμογές που χρησιμοποιούσε όπως το Viber, το WhatsApp και το Messenger του Facebook.

αστυνομικοσ-βιασμοσ-λεσβοσ-1-8

«Αυτή η είδηση έχει συγκλονίσει τους πάντες»

Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε: «Μιλάμε για μια ιδιαίερη περίπτωση, για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει πολλά χρόνια υπηρεσίας. Δεν είναι φρέσκος αστυνομικός, είναι παλιός αστυνομικός και πραγματικά αυτό έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Η Αστυνομία είναι ένας θεσμός που έχει πάρα πολλές κόκκινες γραμμές. Εμείς οι αστυνομικοί λέμε ότι καλύτερα να μας κοπούν τα πόδια, παρά να περάσουμε αυτές τις κόκκινες γραμμές. Η παιδεραστία είναι από τα χειρότερα εγκλήματα, έχουμε σοκαριστεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share