Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκιάθος: «Φύλλο και φτερό» το κινητό του υποδιοικητή της Πυροσβεστικής που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία - Τι βρέθηκε στα περιεχόμενά του (video)

Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες

1 Αυγούστου 2022 10:03
Σκιάθος: «Φύλλο και φτερό» το κινητό του υποδιοικητή της Πυροσβεστικής που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία - Τι βρέθηκε στα περιεχόμενά του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του αερολιμένα Σκιάθου ο οποίος κατηγορείται για παιδική πορνογραφία. Ο 39χρονος συνελήφθη μετά από αστυνομικό του ΑΤ Σκιάθου μετά από καταγγελία της ίδια της συντρόφου του ενώ μετά από έρευνα βρέθηκε στην κατοχή του υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Φωτογραφίες της κόρης της ανακάλυψε η σύντροφός του στο κινητό του

Το κινητό τηλέφωνο του υποπυραγού με τον οποίος έμενε μαζί με τις δύο ανήλικες κόρες της 10 και 12 χρονών, έψαξε η μητέρα των ανήλικων μια ημέρα όπου ο ίδιος ήταν σε κατάσταση μέθης. Ειδικότερα εντόπισε φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της οι οποίες εστίαζαν στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο ο 39χρονος λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να επικοινωνήσει, και τον έδιωξε από το σπίτι.

Την Κυριακή, η γυναίκα υπέβαλε καταγγελία σε βάρος του με τους αστυνομικούς να προβαίνουν στην σύλληψή του. Όπως ανέφερε η μητέρα των δύο κοριτσιών η 10χρονη κόρη της πριν λίγες ημέρες της είχε αναφέρει ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ, ενω η ίδια απουσίαζε, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι μαζί του, και κοιμήθηκαν μαζί. Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο της ασέλγειας.

Τι βρήκε η αστυνομία στο κινητό του

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κινητό του τηλέφωνο αλλά και στον υπολογιστή του βρέθηκε υλικό με φωτογραφίες από επώνυμες γυναίκες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους.

Από έλεγχο στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες ενώ μεταξύ των φωτογραφιών εντοπίστηκε φωτογραφία ανήλικης περίπου 8 ετών.

Αυτό είναι το προφίλ του παιδεραστή αστυνομικού στο Facebook: Αυτοπαρουσιαζόταν ως «Μέγας Αλέξανδρος» - Ανατριχιάζουν όσα έρχονται στο «φως»

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα για τον 53χρονο αστυνομικό και προπονητή βόλεϊ, μετά από τις αποκαλύψεις μιας 14χρονης μαθήτριας για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης -ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ- εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ, καθώς του επέτρεπαν να επιστρέφει τα κορίτσια στα σπίτια τους, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, μετά την προπόνηση.

Το κρυφό προφίλ που είχε δημιουργήσει στο Facebook

Ο συλληφθείς διατηρούσε λογαριασμό στα social media με το όνομα «Μέγας Αλέξανδρος». Οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του τηλέφωνο και τον υπολογιστή του, ενώ θα αντλήσουν το σύνολο των συνομιλιών από εφαρμογές που χρησιμοποιούσε όπως το Viber, το WhatsApp και το Messenger του Facebook.

αστυνομικοσ-παιδεραστησ-λεσβοσ-1-8

«Αυτή η είδηση έχει συγκλονίσει τους πάντες»

Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας δήλωσε: «Μιλάμε για μια ιδιαίερη περίπτωση, για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει πολλά χρόνια υπηρεσίας. Δεν είναι φρέσκος αστυνομικός, είναι παλιός αστυνομικός και πραγματικά αυτό έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Η Αστυνομία είναι ένας θεσμός που έχει πάρα πολλές κόκκινες γραμμές. Εμείς οι αστυνομικοί λέμε ότι καλύτερα να μας κοπούν τα πόδια, παρά να περάσουμε αυτές τις κόκκινες γραμμές. Η παιδεραστία είναι από τα χειρότερα εγκλήματα, έχουμε σοκαριστεί».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share