Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο

Θα τεθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών

31 Ιουλίου 2022 10:59
Εύβοια: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ που επιτέθηκε στον 6χρονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση της επίθεσης του ροτβάιλερ σε 6χρονο στην Εύβοια, καθώς συνελήφθη ο 41χρονος ιδιοκτήτης του, με το περιστατικό να λαμβάνει τόπο στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπόρτερ της ΕΡΤ Γιώργου Γεραφέντη είναι κάτοικος Χαλκίδας και πιθανότητα εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα.

Στην εντατική ο 6χρονος

Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων νοσηλεύεται, παράλληλα, μετά από πολύωρο χειρουργείο το 6χρονο αγοράκι που έπεσε θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας ροτβάιλερ στην Εύβοια, στην παραλία του Λιμνιώνα Διρφύων Μεσσαπίων.

Το σκυλί τραυμάτισε σοβαρά το παιδί με δαγκωματιές στο κεφάλι και τα πλευρά. Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου όταν το σκυλί διέφυγε της προσοχής του ιδιόκτητη του.

Εύβοια: Δύσκολες ώρες για τον 6χρονο που δαγκώθηκε από ροτβάιλερ - Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, μετά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και ακολούθως, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Το χειρουργείο κρίθηκε απαραίτητο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εγκεφαλικό οίδημα που προκάλεσε ο σοβαρός τραυματισμός του παιδιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share