Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λέσβος: Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τον παιδεραστή αστυνομικό - Έρευνες και για άλλα θύματα του αδίστακτου 53χρονου

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στην φόρα

31 Ιουλίου 2022 08:24
Λέσβος: Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για τον παιδεραστή αστυνομικό - Έρευνες και για άλλα θύματα του αδίστακτου 53χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και δέος προκαλούν οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση του 53χρονου αστυνομικού-προπονητή στη Λέσβο, ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση ανήλικης και οι έρευνες δείχνουν να οδηγούν σε στοιχεία και για άλλους βιασμούς.

Η υπόθεση προκάλεσε πραγματικό σοκ χθες στο πανελλήνιο, λόγω της σκληρότητας των περιγραφών από όσα κατέθεσε μια 14χρονη αθλήτρια, μαθήτρια Β’ Γυμνασίου, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του παιδόφιλου αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση «χτενίζουν» το κινητό και τους υπολογιστές του 53χρονου, ενώ θα αντλήσουν το σύνολο των συνομιλιών από εφαρμογές που χρησιμοποιούσε όπως το Viber, το WhatsApp και το Messenger του Facebook, το οποίο χρησιμοποιούσε με τουλάχιστον δυο διαφορετικά ψευδώνυμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης -ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ- εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ, καθώς του επέτρεπαν να επιστρέφει τα κορίτσια στα σπίτια τους, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, μετά την προπόνηση.

Ο συλληφθείς αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παντρεμένος και έχει τουλάχιστον ένα ανήλικο παιδί.

Έτσι παγίδευσε την ανήλικη - «Στρίμωχνε» κι άλλη κοπέλα

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τους τελευταίους περίπου δυο μήνες ο αστυνομικός ζητούσε επανειλημμένα από να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά ήταν οκτώ μέρες πριν τη σύλληψή του, στις 21 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα, «πριν από περίπου 20 μέρες ο Μ.Ε. οδήγησε την ** σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον Μ.Ε.. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν (σ.σ. δηλαδή πρωκτική) διείσδυση».

Το κορίτσι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, δεν είχε πρότερη σεξουαλική εμπειρία και του ζητούσε να σταματήσει. Ωστόσο την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά απο δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

Στη συνέχεια, της έδωσε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Facebook μέσω του οποίου της έστελνε καθημερινά μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ την πίεζε να του αποστείλει βίντεο και γυμνές φωτογραφίες.

Η ανήλικη είπε στη ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια και πως είχε αγγίξει στο μηρό και μια άλλη κοπέλα, συναθλήτριά της. Η δεύτερη ανήλικη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και επιβεβαίωσε όσα ανέφερε η πρώτη.

Η οικογένεια ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης σήμερα κοπέλας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share