Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Λέσβος: «Την εκβίαζε», λέει η μητέρα της 14χρονης που βίασε ο αστυνομικός

Πώς την παγίδευσε - Το χυδαίο μήνυμα στα social media

30 Ιουλίου 2022 20:06
Λέσβος: «Την εκβίαζε», λέει η μητέρα της 14χρονης που βίασε ο αστυνομικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη φρίκη που έζησε η 14χρονη κόρη της που έπεσε θύμα βιασμού από τον 53χρονο αστυνομικό -ο οποίος ήταν και προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα στη Λέσβο- μίλησε η μητέρα της ανήλικης.

Όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha: «Να τιμωρηθεί, να μην υπάρχουν άλλα κορίτσια όπως το δικό μου παιδί. Εγώ συγχαίρω την κόρη μου που βρήκε τη δύναμη και εμάς ως γονείς και αυτός ο άνθρωπος θέλω να τιμωρηθεί όσο δεν πάει. Όχι μόνο εκείνος οποιοσδήποτε ακουμπάει άλλων παιδιά γιατί είναι άρρωστοι άνθρωποι»

«Τον εμπιστευτήκαμε»

«Το εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητας του, τη δουλειά του. Τον είχαμε εμπιστευτεί αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά», είπε η μητέρα της 14χρονης και εξήγησε πως ο αστυνομικός πήγαινε όλα τα παιδιά σπίτι και την κόρη της την άφηνε τελευταία.

Η παρατηρητικότητα της μητέρας φαίνεται πως συντέλεσε καθοριστικά ώστε να αποκαλυφθεί η διαστροφή του 53χρονου αστυνομικού που φέρεται να ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της κόρης και να τη βίασε σε «σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία».
Η μητέρα που διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά έψαξε το κινητό της κόρης της και βρήκε ένα χυδαίο μήνυμα που είχε στείλει ο αστυνομικός στην κόρη της.

«Υπήρχε ένας φόβος στη μικρή ο οποίος ευτυχώς επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά και με τα δύο μου τα παιδιά το κατάλαβα αμέσως και κοίταξα το κινητό της», είπε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί ο «κύριος» ήταν πολύ έξυπνος λόγω της ιδιότητας του».

Η μητέρα της 14χρονης πρόσθεσε ακόμη ότι ο 53χρονος «την εκβίαζε. Δεν μου είπε με ποιο τρόπο. Την εκβίαζε. Βρήκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του όπως και στο κινητό του με ηλικίες 12 εως 15χρόνων».

Όπως είπε ο δράστης θέλει να πληρώσει γιατί η κόρη της μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είναι καλά ψυχολογικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share