Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είπε και ελάλησε η Ματίνα Παγώνη: «Ο κόσμος να πάει διακοπές με μάσκα και λογική»

Τι συμβουλεύει τους πολίτες;

30 Ιουλίου 2022 19:17
Είπε και ελάλησε η Ματίνα Παγώνη: «Ο κόσμος να πάει διακοπές με μάσκα και λογική»
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις εξελίξεις με την πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας αναφέρθηκε η Ματίνα Παγώνη, σημειώνοντας πως «...έχουμε πολλά κρούσματα αλλά η κατάσταση στις ΜΕΘ είναι διαχειρίσιμη». Η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ μίλησε στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» για την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού εν μέσω των καλοκαιρινών διακοπών, υπογραμμίζοντας ότι «ο κορωνοϊός είναι εδώ, όπως και οι υποπαραλλαγές που προκαλούν υψηλό πυρετό».

Δείτε επίσης: Ματίνα Παγώνη: «Ο κόσμος στο δρόμο μου λέει ότι η κάμερα με αδικεί, από κοντά είμαι όμορφη»

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις εικόνες από τα λιμάνια της χώρας, με τους δεκάδες νέους που ταξιδεύουν φορώντας μάσκα. «Σωστά ξεκινά ο κόσμος τις διακοπές με μάσκα. Έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι η μάσκα σώζει ζωές» είπε και σημείωσε ότι είναι αναμενόμενα τα κρούσματα αυτόν τον καιρό, καθώς οι νέοι θα ταξιδέψουν, θα βγουν, θα χορέψουν.

Ωστόσο, συμβούλεψε να συνδυάσουμε την λογική με την διασκέδαση, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό πριν φύγει κάποιος για διακοπές και αφού γυρίσει από αυτές να κάνει ένα rapid test. Σε ερώτηση για το εάν έχει σχέδια και για άλλες δραστηριότητες πέρα από τα νοσοκομεία απάντησε: «Δεν αποφασίζω εγώ αλλά ο πρωθυπουργός…».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share