Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βουλιάζουν» τα πλοία από τους αδειούχους: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά εν όψει Αυγούστου

Αρχίζει η μεγάλη έξοδος και... το άδειασμα της Αθήνας

30 Ιουλίου 2022 08:30
«Βουλιάζουν» τα πλοία από τους αδειούχους: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά εν όψει Αυγούστου
ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΝΑΡΕΚΙΑΝ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αύγουστος έρχεται μεθαύριο Δευτέρα (1/8) και ήδη πολλοί αδειούχοι έχουν πάρει... τα μπογαλάκια τους κι έχουν σπεύσει στο λιμάνι του Πειραιά, δημιουργώντας το αδιαχώρητο το πρωί του Σαββάτου (30/7).

Ουρές κόσμου όπως θα δείτε στις εικόνες του Open, σχηματίζονταν μπροστά από τα πλοία με προορισμό κάποιο από τα πολλά ελληνικά νησιά. Χαρακτηριστικό είναι, άλλωστε, ότι σήμερα θα αναχωρήσουν συνολικά από το λιμάνι του Πειραιά 61 πλοία, σε μια εικόνα που είχε συμβεί και το Πάσχα.

Οι πολίτες λένε ότι παρά τις «τσιμπημένες» τιμές των φετινών διακοπών, θα περάσουν κάποιες ημέρες ξεγνοιασιάς στα νησιά, καθώς μετά από 2 καλοκαίρια πανδημίας, φέτος οι νησιώτικες στιγμές χαλάρωσης είναι «επιβεβλημένες».

Η δεύτερη κλήρωση στο «Τουρισμός για Όλους»

Παράλληλα, τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη από την αναφερόμενη στο πρόγραμμα και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων.

Αφορούν συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μέχρι τις αρχές επόμενης εβδομάδας, για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share