Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χρήστος Κουτέλας: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του μοντέλου

«Τσακίζουν» κόκαλα τα μηνύματα των φίλων του

29 Ιουλίου 2022 16:32
Χρήστος Κουτέλας: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του μοντέλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη έχει σκορπίσει στον χώρο της μόδας, η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Χρήστου Κουτέλα ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη 28/07 με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στο Facebook ο δίδυμος αδελφός του, Νίκος Κουτέλας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Κουτέλα

Όπως ενημέρωσε ο κολλητός φίλος του Χρήστου Κουτέλα, Θοδωρής Μαυρίδης μέσω των instastories, η κηδεία του μοντέλου θα τελεστεί το Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Κηφισιάς. Ο ίδιος δημοσίευσε παράλληλα και μια φωτογραφία του άτυχου μοντέλου στην πισίνα και σχολίασε: «Η τελευταία φορά που είδα το χαμόγελό σου θα το θυμάμαι για πάντα».

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Χρήστου Κουτέλα

Χρήστος Κουτέλας: «Αγοράκι μου έφυγες για τη γειτονιά των αγγέλων» - Σπαρακτικά τα μηνύματα για τον ξαφνικό θάνατο του μοντέλου

Μόλις ο Νίκος Κουτέλας ανακοίνωσε πως ο δίδυμος αδερφός του δεν είναι πλέον στη ζωή, άτομα που τον γνώριζαν έσπευσαν να σχολιάσουν και να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους κάτω από την ανάρτηση.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, έφυγε ο Χρήστος μας... Καλό παράδεισο, στη γειτονιά των αγγέλων ψυχούλα μου», γράφει μία χρήστης του Facebook

Σπαρακτικά τα μηνύματα για τον ξαφνικό θάνατο του Χρήστου Κουτέλα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share