Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δυστύχημα στα Σπάτα: Η Daily Mail αναφέρει πως ο Τζακ ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και επέστρεψε να το πάρει

Μία νέα εκδοχή δίνει η Daily Mail

28 Ιουλίου 2022 11:58
Δυστύχημα στα Σπάτα: Η Daily Mail αναφέρει πως ο Τζακ ξέχασε το κινητό του στο ελικόπτερο και επέστρεψε να το πάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, Daily Mail οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 22χρονος Τζακ να μην επιχείρησε να βγάλει selfie αλλά να ξέχασε μέσα στο ελικόπτερο το κίνητό του και να επέστρεψε να το πάρει.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα επικαλείται τις δηλώσεις εκπροσώπου της ελληνικής αστυνομίας, ο οποίος μίλησε στη MailOnline.

«Η έρευνά μας συνεχίζεται, αλλά ένας από τους σημαντικότερους τομείς που διερευνούμε είναι ότι ο Τζακ ξέχασε το κινητό του τηλέφωνο στο ελικόπτερο και γι’ αυτό επέστρεψε ξαφνικά σε αυτό. Είμαστε ακόμη στη διαδικασία ολοκλήρωσης των συνεντεύξεων μας, αλλά αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν με ένα κινητό τηλέφωνο στο χέρι, λίγες στιγμές πριν σκοτωθεί. Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνά μας, θα στείλουμε τον φάκελο στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν κατηγορίες» αναφέρει ο εκπρόσωπος.

Η εφημερίδα συνεχίζει το άρθρο της με τις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων, Ιωάννη Κονδύλη σε τοπικό μέσο.

«Από τις μαρτυρίες που έχουμε συγκεντρώσει, δεν φαίνεται από πουθενά ότι ο νεαρός ήθελε να βγάλει selfie. Αυτό που αναφέρεται είναι ότι ο 22χρονος κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και το είχε στο αυτί, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν μιλούσε ή απλώς επέστρεφε για να πάει με τους φίλους του».

Υπενθυμίζεται πως χθες η αδερφή του αδικοχαμένου 22χρονου απέρριψε κατηγορηματικά τις θεωρίες που ήθελαν τον αδερφό της να βγάζει selfie.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share