Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σήμερα η κηδεία της στο Αίγιο – «Ήθελε να αγαπάει και να αγαπιέται»

«Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων»

27 Ιουλίου 2022 11:07
Μαρίτα Αγγελοπούλου: Σήμερα η κηδεία της στο Αίγιο – «Ήθελε να αγαπάει και να αγαπιέται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Αιγίου από τον θάνατο της επιχειρηματία Μαρίτας Αγγελοπούλου. Το κορίτσι με το λαμπερό χαμόγελο έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών και το άψυχο σώμα της εντόπισε η μητέρα της το πρωί της Δευτέρας 25/7.

Από την ιατροδικαστική εξέταση δεν κατέστη δυνατόν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης δήλωσε «απροσδιόριστη η αιτία θανάτου, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. Δεν έφερε κακώσεις που να υποδηλώνουν ίχνη βίας. Η σορός ήταν σε σήψη, με τον θάνατο να επήλθε προ δυο –τριών ημερών».

Η κηδεία της Μαρίτας Αγγελοπούλου θα τελεστεί σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, στο Αίγιο.

«Δεν υπήρχε μια ημέρα να έρθει στο μαγαζί και να μην είναι γιορτή, απολάμβανε τα πάντα. Ήταν ιδιαίτερη ψυχή, μια κατηγορία από μόνη της, ήταν πολύ έντονη και δυνατή προσωπικότητα, αγαπούσε τη ζωή. Ήθελε να αγαπάει και να αγαπιέται. Όπου κυκλοφορούσε έλαμπε παντού, ήταν πάντα ένα βήμα μπροστά. Δεν ενοχλούσε κανέναν. Η απώλειά της είναι μεγάλη», λέει στην εφημερίδα φίλη της.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share