Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μητέρα του γιατί του ζήτησε νερό

Όλα έγιναν για ένα ποτήρι νερό

27 Ιουλίου 2022 10:51
Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη μητέρα του γιατί του ζήτησε νερό
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαριστικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως μετά το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα της δολοφονίας της 84χρονης στο Ξηροχώρι Χαλκηδόνας. Δράστης της νέας μητροκτονίας στη Θεσσαλονίκη ο 59χρονος γιος της, ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημά του. Όλα έγιναν για ένα ποτήρι νερό. Τη χτύπησε, την έπνιξε και πήγε για ύπνο…

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή μέσα στη μονοκατοικία όπου ζούσε στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης ο δεύτερος γιος της, χθες (26.07.2022) το πρωί. Ήταν γυμνή στο διάδρομο του σπιτιού. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης και της άγριας δολοφονίας που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Τα τελευταία λεπτά στη ζωή της 84χρονης γυναίκας, που αντιμετώπιζε κινητά προβλήματα και προβλήματα όρασης, ήταν εφιαλτικά. Η γυναίκα μαρτύρησε, όπως φαίνεται από τα ιατροδικαστικά ευρήματα, στα χέρια του 59χρονου γιου της.

Το θύμα της άγριας δολοφονίας έφερε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα καθώς και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία χώρα. Ο δράστης την χτύπησε άγρια στο κεφάλι και στο σώμα και την έπνιξε!

Το χρονικό της φρίκης και η ομολογία σοκ

Όταν ο γιος της 84χρονης βρήκε τη μητέρα του νεκρή, ειδοποίησε την αστυνομία αμέσως. Από την πρώτη στιγμή, Νο1 ύποπτος θεωρήθηκε ο 59χρονος αδερφός του, ο οποίος ζούσε στο ίδιο σπίτι με το θύμα.

Ο 59χρονος προσήχθη και κατά την ανάκρισή του έπεσε σε αντιφάσεις για το τί είχε συμβεί πριν πεθάνει η μητέρα του. Τελικά, όμως, ομολόγησε πως εκείνος ήταν που τη σκότωσε και μάλιστα φέρεται να αποκάλυψε ότι ήθελε να τη θάψει, παρακάμπτοντας τις διαδικασίες, ώστε να κρύψει το έγκλημα.

Ο 59χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ότι στις 03:00 τα ξημερώματα η ανήμπορη γυναίκα τον ξύπνησε και του ζήτησε ένα ποτήρι νερό. Εκείνος, φέρεται να είπε, εκνευρίστηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι, την πάτησε στο στέρνο με το πόδι του και της έσφιξε με τα χέρια του το λαιμό!

Και αφού την άφησε αναίσθητη, πήγε ξανά για ύπνο! Όταν ξύπνησε κατάλαβε ότι η μητέρα του ήταν νεκρή.

Σε βάρος του 59χρονου, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και ενδοοικογενειακή βία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share