Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα: Νεκρός άνδρας από πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά

Πρόκειται για έναν άνδρα από το Πακιστάν

26 Ιουλίου 2022 19:33
Άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα: Νεκρός άνδρας από πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Δευτέρας (25.07.2022) ένας άνδρας από το Πακιστάν κατέληξε, μετά από σοβαρά τραύματα που έφερε από μαχαιριές στην Χαλκίδα.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σοκάρει η 31χρονη - «Ο σύζυγός μου έπεσε πάνω στο μαχαίρι» (Video)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviathema.gr, ο άνδρας, βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Χαλκίδα, μαζί με άλλους δύο άνδρες από το Πακιστάν.

Ακολούθησε σοβαρός καβγάς και ο – άγνωστος έως τώρα – δράστης, τον μαχαίρωσε πολλές φορές στην κοιλιά με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, συνοδεία, ενός ακόμη ατόμου, λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

 Άγριο έγκλημα στην Χαλκίδα: Νεκρός άνδρας από πολλαπλές μαχαιριές στην κοιλιά
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο τραυματίας, όταν ρωτήθηκε για το πως έγινε το συμβάν, απάντησε ότι έπεσε σε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, με την Αστυνομία να ξεκινά την έρευνα για την υπόθεση.

Σοκ στη Χαλκίδα: Γυναίκα αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας

Τραγωδία σημειώθηκε τη Δευτέρα (25/7) στο κέντρο της Χαλκίδας, όταν μία γυναίκα για άγνωστο λόγο έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με το eviathema.gr περαστικοί από το σημείο, είδαν σοκαρισμένοι το περιστατικό και κάλεσαν αμέσως τις αρχές.

Δείτε επίσης: Σοκ στο νοσοκομείο Βόλου: Ασθενής αυτοκτόνησε πηδώντας στο κενό

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Η 68χρονη που αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της, έπεσε από πολυώροφη πολυκατοικία στο κέντρο της Χαλκίδας, με τον λόγο που την οδήγησε στην απόφαση αυτή να παραμένει άγνωστος.

ασθενοφόρο νοσοκομείο

«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη: 27χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από ύψος 10 μέτρων

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να βάλει μία 27χρονη κοπέλα το μεσημέρι της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη, πηδώντας στο κενό από ύψος δέκα μέτρων.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άγρια «βεντέτα» μεταξύ οικογενειών Ρομά με ρόπαλα για τον έρωτα 18χρονης με 19χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 2.30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Άνω Πόλης, όταν η νεαρή κοπέλα ανέβηκε σε ένα τοιχίο στην οδό Ακροπόλεως κι απειλούσε για αρκετή ώρα πως θα αυτοκτονήσει.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν ότι η 27χρονη διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της, καθώς φοβούνταν πως θα κάνει πράξη την απειλή της, ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως η κοπέλα είχε προλάβει να κάνει άλμα στο κενό πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη: 27χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από ύψος 10 μέτρων

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε την 27χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πτώση υπέστη ελαφριές κακώσεις και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άγνωστοι παραμένουν για την ώρα οι λόγοι που οδήγησαν την νεαρή κοπέλα να προχωρήσει σε αυτήν την πράξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share