Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ικαρία: Τραγικό τέλος! Βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα (Video)

Μόλις 10 μέτρα από την ακτή βρέθηκε η σορός του

26 Ιουλίου 2022 12:12
Ικαρία: Τραγικό τέλος! Βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα (Video)
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 17χρονου που είχε εξαφανιστεί στις 20 Ιουλίου στη βόρεια Ικαρία. Σύμφωνα με την ikariaki.gr, το σώμα του άτυχου 17χρονου κολυμβητή βρέθηκε 10 μόλις μέτρα από την ακτή της παραλίας Κυπαρίσσι.

Τραγωδία με ελικόπτερο στα Σπάτα: Συνελήφθησαν ο πιλότος και δύο τεχνικοί εδάφους - Υπό διερεύνηση τα αίτια για τις συνθήκες θανάτου του Βρετανού τουρίστα (Video)

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του 21χρονου Βρετανού τουρίστα, ο οποίος χθες το απόγευμα διαμελίστηκε από τον έλικα ελικοπτέρου στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους συλληφθέντες είναι ο πιλότος του ελικοπτέρου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Οι άλλοι δύο είναι τεχνικοί εδάφους της εταιρείας από την οποία ο 21χρονος και η οικογένειά του είχαν μισθώσει το ελικόπτερο.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και πραγματογνώμονας αεροπορικών ατυχημάτων.

Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα με το ελικόπτερο

Ο 21χρονος Βρετανός, γόνος super rich οικογένειας, διαμελίστηκε από το ουραίο στροφείο μετά την προσγείωση του ελικοπτέρου, το οποίο συνέχιζε να είναι σε λειτουργία.

Ο νεαρός είχε μόλις επιστρέψει μαζί με την οικογένειά του από τις διακοπές του στη Μύκονο. Στο ελικόπτερο επέβαινε τουλάχιστον ένα από τα αδέλφια του, ενώ σε δεύτερο ελικόπτερο επέβαιναν οι γονείς τους.

Μόλις κατέβηκε από το ελικόπτερο κατευθύνθηκε προς την ουρά, χωρίς να γνωρίζει ότι ο έλικας είναι σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί και να πεθάνει ακαριαία μπροστά στα μάτια του αδελφού του και του πιλότου.

Ο πιλότος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε στον ασύρματο τον συνάδελφό του στο δεύτερο ελικόπτερο, τον οποίον ενημέρωσε για ό,τι είχε συμβεί και λέγοντάς του να κατευθυνθεί προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ώστε να μη βρεθούν οι γονείς μπροστά στην εικόνα του νεκρού παιδιού τους.

Η αιτία του δυστυχήματος διερευνάται και ακόμα δεν έχει γίνει σαφές γιατί ο έλικας στην ουρά του ελικοπτέρου βρισκόταν σε λειτουργία.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share