Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Καταπέλτης» ο Δημήτρης Σούρας για τη Πισπιρίγκου: «Δεν είναι άρρωστη! «Έχω κάνει έκκληση στη Ρούλα να...» (Video)

«Αυτή τη στιγμή είναι λιγάκι «επικίνδυνο» να...»

26 Ιουλίου 2022 09:57
«Καταπέλτης» ο Δημήτρης Σούρας για τη Πισπιρίγκου: «Δεν είναι άρρωστη! «Έχω κάνει έκκληση στη Ρούλα να...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μετά την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης 26/7 στο Mega και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει κάνει έκκληση στην 33χρονη κατηγορουμένη να ομολογήσει.

«Δεν το παραδέχεται, δεν θέλει να ομολογήσει, δικαίωμά της. Εγώ προσωπικά της έχω κάνει έκκληση αλλά δεν με έχει ακούσει. Πιστεύω ότι αυτή είναι η λύτρωση και θα το καταλάβει η ίδια. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα, δεν πρόκειται να μιλήσει. Έχει χαθεί πάρα πολύς χρόνος. Με την υπόθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ήταν τα πράγματα διαφορετικά».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, ο Δημήτρης Σούρας υποστήριξε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν είναι άρρωστη.

«Αυτή τη στιγμή είναι λιγάκι «επικίνδυνο» να επαναλάβω κάποια πράγματα. Για μένα είναι η κυρία, ο σύζυγος και τα παιδιά, δεν υπάρχουν ονόματα και πιστεύω να καταλαβαίνετε. Εγώ τη διάγνωσή μου την έχω κάνει. Το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι η κυρία δεν είναι άρρωστη.

Δηλαδή, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δε μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο χαρτί για να πει ότι υπάρχει μία αρρώστια και λόγω αυτής της αρρώστιας έχει κάνει αυτό που έχει κάνει. Δεν υπάρχει αρρώστια, είμαι κατηγορηματικός σε αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά στο Mega ο γνωστός ψυχολόγος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share