Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παπαδόπουλος για Πισπιρίγκου: Πιθανό να κατηγορηθεί και για τους θανάτους Ίριδας - Μαλένας

Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της

25 Ιουλίου 2022 21:06
Παπαδόπουλος για Πισπιρίγκου: Πιθανό να κατηγορηθεί και για τους θανάτους Ίριδας - Μαλένας
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στο υπόμνημα της 33χρονης για τη δίωξη σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας, ενώ σημείωσε πως είναι πιθανό η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας να κατηγορηθεί και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε σήμερα (25/7) το πρωί το κατώφλι της Ευελπίδων και σε υπόμνημα 8 σελίδων αρνήθηκε ότι επιχείρησε να βλάψει την Τζωρτζίνα, κάνοντας λόγο για «αόριστη κατηγορία».

«Αρνήθηκε το σύνολο της κατηγορίας, μία κατηγορία που της αποδίδεται με τρόπο ασαφή και αόριστα χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία» είπε αρχικά στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο Όθωνας Παπαδόουλος και πρόσθεσε: «Αρνήθηκε το σύνολο της κατηγορίας, μία κατηγορία που της αποδίδεται με τρόπο ασαφή και αόριστα χωρίς να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία».

Σχετικά με την έρευνα που συνεχίζεται για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας και την ενδεχόμενη εμπλοκή της 33χρονης ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέφερε: «είναι εξαιρετικά πιθανό να κατηγορηθεί και για αυτούς τους θανάτους. Έχει εκδοθεί ένα πόρισμα που ανατρέπει που ανατρέπει τις αρχικές ιατροδικαστικές εκθέσεις για τους θανάτους των παιδιών. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share