Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στα ύψη η αισχροκέρδεια: Τουρίστες πλήρωσαν 14,5 ευρώ για δύο χυμούς - 2 ευρώ το μπουκαλάκι νερό κάτω από την Ακρόπολη (video)

Απίστευτες καταγγελίες

25 Ιουλίου 2022 20:18
Στα ύψη η αισχροκέρδεια: Τουρίστες πλήρωσαν 14,5 ευρώ για δύο χυμούς - 2 ευρώ το μπουκαλάκι νερό κάτω από την Ακρόπολη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με το θερμόμετρο να είναι στα ύψη στην Αθήνα, οι χιλιάδες τουρίστες που βρίσκονται στην πρωτεύουσα για να δουν από κοντά την Ακρόπολη πέφτουν πολλές φορές θύματα αισχροκέρδειας.

Δείτε επίσης: Μύκονος: Τουρίστες πλήρωσαν για αστακομακαρονάδα, καλαμαράκια, σαλάτα και ψωμί... πάνω από 1.500 ευρώ!

Στο δελτίο ειδήσεων του Alpha τουρίστες μίλησαν στην κάμερα για τις ακριβές τιμές που βρήκαν σε καταστήματα κάτω από την Ακρόπολη.

Κάποιοι αγόρασαν ένα μπουκαλάκι με κρύο νερό 2 ευρώ, ενώ κανονικά στοιχίζει 50 λεπτά, ενώ μία γυναίκα υποστήριξε ότι για δύο χυμούς και ένα νερό πλήρωσε 14,5 ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ

«Βράζει» η Αθήνα: Η θερμοκρασία στον Κηφισό έφτασε στους 94,2 βαθμούς – Τι κατέγραψε θερμικό drone

Δέος και κατάπληξη προκαλούν οι καταγραφές ενός θερμικού drone που «πέταξε» πάνω από την Αθήνα κατά τη διάρκεια του υψηλού καύσωνα, σήμερα, «διαβάζοντας» θερμοκρασίες που φτάνουν στην πεζογέφυρα του Κηφισού έως και τους... 94,2 βαθμούς Κελσίου!

Δείτε επίσης: SOS Κλέαρχου Μαρουσάκη για την εξέλιξη του καύσωνα: Γιατί θυμίζει το 1987; Βίντεο με λεπτομέρειες

Συγκεκριμένα, η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τον διακεκριμένο χειριστή drone, Βασίλη Γαλανάκη, παρουσίασε ένα βίντεο με όλα όσα κατέγραψε θερμικό drone στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, η εν λόγω πτήση πραγματοποιήθηκε σήμερα 25 Ιουλίου 2022 στην ευρύτερη περιοχή της Λεωφόρου Αθηνών και του Κηφισού.

Τα ευρήματα για ακόμα μια φορά προκαλούν δέος καθώς αν και δεν μιλάμε για μια ιστορικά ζεστή μέρα οι ενδείξεις του drone «έδειξαν» θερμοκρασίες που έφτασαν και ξεπέρασαν τους 90 βαθμούς Κελσίου. Από τα πιο ενδιαφέρον σημεία των μετρήσεων είναι τα γνωστά πρακτορεία ΚΤΕΛ στον Κηφισό που τέτοιες μέρες κατακλύζεται από χιλιάδες τουρίστες. Η θερμοκρασία στην οροφή του παλαιού αυτού κτιρίου έφτανε τους 80 βαθμούς Κελσίου με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αληθινό θερμοκήπιο στο εσωτερικό του τερματικού σταθμού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share