Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πολύωρη η απολογία της στην ανακρίτρια – Το υπόμνημά της

Η κατηγορούμενη έδωσε συμπληρωματική απολογία και απάντησε στις ερωτήσεις που της έθεσε η ανακρίτρια

25 Ιουλίου 2022 16:14
Ρούλα Πισπιρίγκου: Πολύωρη η απολογία της στην ανακρίτρια – Το υπόμνημά της
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τη συμπληρωματική απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας γράφτηκε πριν λίγο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο επίλογος της πρώτης δικογραφίας για την υπόθεση της δολοφονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας για την οποία βρίσκεται ήδη στη φυλακή από τις αρχές του περασμένου Απριλίου.

Η κατηγορούμενη έδωσε συμπληρωματική απολογία και απάντησε στις ερωτήσεις που της έθεσε η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα.

Μάλιστα, με την απολογία της ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η δικογραφία επιστρέφει στον εισαγγελέα Γιωργο Νούλη για πρόταση προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου με βούλευμα τους αναμένεται να αποφασίσουν για την παραπομπή ή μη της κατηγορουμένης σε δίκη.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πολύωρη η απολογία της στην ανακρίτρια – Το υπόμνημά της
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Σύμφωνα με όσα ανάφερε ο συνήγορος της Όθωνας Παπαδοπουλος κατατέθηκε ένα λεπτομερές υπόμνημα και στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων». Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά τη μεταγωγή της με κλούβα πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται αρνήθηκε παρά τις ερωτήσεις που δέχθηκε να απαντήσει για τη υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share