Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φωτιά στα Άνω Λιόσια: Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Συναγερμός στην περιοχή!

24 Ιουλίου 2022 12:01
Φωτιά στα Άνω Λιόσια: Συναγερμός στην Πυροσβεστική
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ / ILIALIVE.GR / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά ξέσπασε σήμερα (24.07.2022) αυτή τη φορά στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στη Φυλή, στο Ποικίλο Όρος.

Η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση λίγο μετά τις 11:30 το πρωί της Κυριακής και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για να αντιμετωπιστεί η εστία στη Φυλή.

41 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, δυο ομάδες πεζοπόρο, τέσσερα αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο επιχειρούν για να σβήσουν τη φωτιά που καίει στο τέρμα της οδού Θέτιδος.

Περισσότερα σε λίγο...

Συναγερμός για φωτιά στη Φυλή και ανησυχία στους κατοίκους - Καίει έκταση δίπλα σε σπίτια

Φωτιά έχει ξεσπάσει αυτή την ώρα στη Φυλή κοντά στο γήπεδο Πανοράματος. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικοπεδικούς χώρους με χαμηλή βλάστηση, ενώ είναι εκτός του οικιστικού ιστού, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση κατάσβεσης από 34 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 13 οχήματα, ενώ υπάρχει και συνδρομή εθελοντών και υδροφόρων της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Σεισμός στην Αθήνα!

Σεισμός 3 Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αττική. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε επίκεντρο 3 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Ραφήνας και εστιακό βάθος 7,9 χιλιόμετρα.

Προφητεία-σοκ: 8 Γέροντες μιλούν για ισχυρό σεισμό στην Αθήνα - Είχαν προβλέψει τα πάντα για οικονομία και ελληνοτουρκικά!

Αληθινή προφητεία 8 Γερόντων για επερχόμενο σεισμό που ενδέχεται να πλήξει την πρωτεύουσα. Τις προηγούμενες ημέρες σε ένα γνωστό Μοναστήρι αναφέρθηκε από παριστάμενους νέα προφητεία-σοκ 8 Γερόντων οι οποίοι μιλούν για σεισμό στην Αθήνα.

Η πληροφορία δόθηκε σε όλους τους πιστούς που βρίσκονταν στο Μοναστήρι και κάνει λόγο και για άλλα θέματα σχετικά με την οικονομία και τα Ελληνοτουρκικά. Επίσης, οι προφητείες από τα χείλη χαρισματικών και φωτισμένων αγίων σχετικά με τις συγκλονιστικές εξελίξεις που θα επιφέρει στο μέλλον η απόφαση της Τουρκίας, ανατριχιάζουν.

Σύμφωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, αφού διασταύρωσε πλήρως την αυθεντικότητα των πληροφοριών και σεβόμενο την επιθυμία των Γερόντων για ανωνυμία δημοσιεύει μόνο την προφητεία. 8 Γέροντες οι οποίοι σιωπούσαν για 28 και πλέον χρόνια μίλησαν στα πνευματικά τους παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share