Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό περιστατικό στη Θήβα: Τρένο ακρωτηρίασε 45χρονο – Πώς έγινε το ατύχημα

Τι συνέβη;

24 Ιουλίου 2022 11:46
Φρικιαστικό περιστατικό στη Θήβα: Τρένο ακρωτηρίασε 45χρονο – Πώς έγινε το ατύχημα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν το χωράει ο άνθρωπινος νους, αυτό που συνέβη χθες το βράδυ (23.07.2022) στη Θήβα, όταν ένα τρένο παρέσυρε έναν 45χρονο και τον ακρωτηρίασε.

Δείτε επίσης: Όταν ήταν 9 χρονών η μητέρα της πήρε τη σκληρή απόφαση να την ακρωτηριάσει! Μόλις δείτε πως είναι σήμερα θα δακρύσετε!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η αμαξοστοιχία 887 που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 8 το βράδυ από το Λειανοκλάδι με προορισμό την Αθήνα, γύρω στις 10:00’ στο ύψος της Θήβας, παρέσυρε 45χρονο Ρομά, που για άγνωστους λόγους βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής γραμμής, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να ακρωτηριασθεί στο πόδι.

Φρικιαστικό περιστατικό στη Θήβα: Τρένο ακρωτηρίασε 45χρονο – Πώς έγινε το ατύχημα
LARISSANET.GR / EUROKINISSI

Άμεσα στο σημείο εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο ΓΝ Θήβας κι από κει στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός στην Αθήνα αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Θηβών, ενώ η αμαξοστοιχία συνέχισε με μισή ώρα καθυστέρηση το ταξίδι της για το σταθμό της Αθήνας.

Σοκ στην Σκόπελο: Ακρωτηριάστηκε μωράκι 1,5 έτους - Διακομίστηκε στον Βόλο

Δεν το χωράει ο άνθρωπινος νους όσα εκτυλίχτηκαν χθες το απόγευμα στην Σκόπελο. Οι κάτοικοι είναι ακόμα σοκαρισμένοι και μουδιασμένοι μετά την περιπέτεια που πέρασε ένα μωρό μόλις 1,5 έτους, το οποίο υπέστη ακρωτηριασμό των δαχτύλων του στο ένα του χέρι.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν το παιδάκι, που βρισκόταν στο νησί για διακοπές, τραυματίστηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες. Ενώ, ένα αδιανόητο περιστατικό έγινε στη Θεσσαλονίκη καθώς έδιωξαν έγκυο επειδή έληγε η εφημερία και έχασε το μωρό!

Η κατάσταση του 1,5 ετών μωρού ήταν τέτοια που έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα με πλωτό του Λιμενικού από την Σκόπελο στον Βόλο στις 16:30.

Οι γιατροί του νοσοκομείου του Βόλου έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να σώσουν το χέρι του παιδιού, προσπαθώντας να αποφύγουν να καταφύγουν στη λύση του ακρωτηριασμού.

Ωστόσο οι γιατροί δεν τα κατάφεραν, με αποτέλεσμα το παιδάκι να υποστεί μερικό ακρωτηριασμό σε δάχτυλα του ενός χεριού του.

 Ακρωτηριάστηκε μωράκι 1,5 έτους στη Σκόπελο

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει το magnesianews.gr, το μωρό χρειάστηκε χθες το απόγευμα να διακομιστεί από τη Σκόπελο στον Βόλο, προκειμένου να νοσηλευθεί στο Νοσοκομείο. Η διακομιδή του μωρού, έγινε στις 4.30 περίπου το απόγευμα με το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου Βόλου. Οι λεπτομέρειες για το ατύχημα δεν έγιναν γνωστές.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share