Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νουσρέτ Γκιοκτσέ: Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο επειδή δεν έκοβε αποδείξεις

Το είχαν κλείσει ξανά και το 2019

22 Ιουλίου 2022 19:35
Νουσρέτ Γκιοκτσέ: Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο επειδή δεν έκοβε αποδείξεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λουκέτο 48 ωρών επιβλήθηκε στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο, του γνωστού Τούρκου σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ. Οι ελεγκτές της ΔΟΥ εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου.

Το κλιμάκιο της εφορίας είχε επισκεφθεί το κατάστημα του Τούρκου κρεοπώλη στις αρχές της εβδομάδας και διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη λειτουργία της επιχείρησης, δηλαδή υπήρχαν υποψίες ότι δεν κόβονται αποδείξεις.

Δείτε επίσης: Verting στην Μύκονο με 15.000 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση! Τα μισά μπροστά προκαταβολή για χάρη του Νίκου Βέρτη!

Χθες το βράδυ, δύο κλιμάκια ελεγκτών επέστρεψαν στο μαγαζί και κατά τον έλεγχο σε τραπέζι διαπίστωσαν ότι για λογαριασμό 1.000 περίπου ευρώ, δεν είχε κοπεί απόδειξη. Το μεσημέρι της Παρασκευής, προχώρησαν στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες.

Πρόκειται να ανοίξει ξανά το μεσημέρι της Κυριακής.

Ήδη, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ακυρώνουν όλες τις κρατήσεις για σήμερα και αύριο και ταυτόχρονα σταματούν να δέχονται νέες κρατήσεις για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Λουκέτο στο εστιατόριο του «Salt Bae» στη Μύκονο

Το προηγούμενο λουκέτο

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων είχαν επιβάλει λουκέτο για 48 ώρες στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο, το 2019, όταν είχε μόλις ανοίξει.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ.

Ο Τούρκος, πρώην κρεοπώλης, νυν μεγαλοεπιχειρηματίας στην εστίαση, Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός ως Salt Bae ήρθε - πριν από λίγα χρόνια - σε συμφωνία με τον όμιλο Nammos προκειμένου να συνεργαστούν στη δημιουργία του 14ου εστιατορίου που φέρει την υπογραφή Νουσρέτ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share