Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κορυδαλλός: Σύλληψη 65χρονου για βιασμό - Έβαζε αγγελίες στο διαδίκτυο για οικιακές βοηθούς

Πώς παγίδευε τα θύματα του

22 Ιουλίου 2022 16:03
Κορυδαλλός: Σύλληψη 65χρονου για βιασμό - Έβαζε αγγελίες στο διαδίκτυο για οικιακές βοηθούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνελήφθη, το πρωί της Τρίτης στον Κορυδαλλό, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 65χρονος.

Σε βάρος του 65χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης 8 ετών, για το αδίκημα του βιασμού.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Φωκίδα: 15χρόνια φυλακή στον πατέρα που βίαζε την κόρη του και κακοποιούσε τα 3 παιδιά του

Ο 65χρονος, αποκρύπτοντας τα πραγματικά του στοιχεία, δημοσίευε αγγελίες προς αναζήτηση γυναικών, για υποτιθέμενη απασχόληση τους ως οικιακών βοηθών, προκειμένου να προσεγγίσει-παγιδεύσει τα υποψήφια θύματά του.

σύλληψη χειροπέδες

Φρίκη στον Άλιμο: Υπάλληλος ντελίβερι έγινε ο εφιάλτης μιας 29χρονης - Την απειλούσε με εκδικητικό πορνό

Τον απόλυτο εφιάλτη σε μία κοπέλα 29 ετών στον Άλιμο δημιούργησε 30χρονος άνδρας. Πριν από κάποιο διάστημα ο άνδρας, ξεκίνησε να παρενοχλεί τη γυναίκα μέσω μηνυμάτων που έστελνε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλώντας την πως αν δεν συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του τότε θα διαρρεύσει στο Διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές της στιγμής.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Θεσσαλονίκη: Σε αργία από τον ΟΑΣΘ 53χρονος οδηγός που καταδικάστηκε για σεξουαλική παρενόχληση 13χρονης

Η 29χρονη δεν απαντούσε αλλά ο 30χρονος διανομέας στην πορεία έγινε ακόμα πιο πιεστικός. Τελικά, η γυναίκα ενέδωσε, πήγε στο διαμέρισμά του με την προϋπόθεση ο 30χρονος να διαγράψει τα βίντεο και έφτασε στο σημείο να τη βιάσει στο διαμέρισμα του Αγίου Δημητρίου εκείνη την ημέρα.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά της διέγραψε τα εν λόγω βίντεο. Όμως η περιπέτεια της κοπέλας δεν σταμάτησε εκεί αφού λίγες ημέρες μετά άρχισε να τις στέλνει ξανά μηνύματα και να την απειλεί. Η κοπέλα δεν απαντούσε αλλά εκείνος επέμενε πως θα είναι η τελευταία φορά που θα την ενοχλήσει. Έκλεισαν, τελικά, ραντεβού την Κυριακή το μεσημέρι. Η 29χρονη όμως το πρωί μετέβη στο αστυνομικό τμήμα κατήγγειλε στους αστυνομικούς τα όσα είχε περάσει το προηγούμενο διάστημα εξαιτίας του 30χρονου και δεν πήγε στο ραντεβού. Ο άνδρας συνελήφθη, παραδέχθηκε τον εκβιασμό στη γυναίκα όχι όμως το βιασμό και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Η 29χρονη δεν ήταν η μοναδική περίπτωση

Ο συγκεκριμένος άνδρας μέσω των social media είχε παρενοχλήσει ακόμα μία γυναίκα 28χρονών αυτή τη φορά λέγοντας της ότι έχει βίντεο με προσωπικές της στιγμές. Εκείνη, δεν ενέδωσε στον εκβιασμό μετέβη στην αστυνομία και όταν ξεκίνησε έρευνα για το ποιος είναι αυτός ο άνδρας συνειδητοποίησαν οι αρχές ότι πρόκειται για τον ίδιο που είχε παρενοχλήσει και βιάσει το προηγούμενο διάστημα την 29χρονη. Τελικά, συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, εκδικητική πορνογραφία κατ΄εξακολούθηση αλλά και παράνομη βία κατ' εξακολούθηση. Τέλος, ο άνδρας κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του εντοπίστηκαν χιλιάδες φωτογραφίες γυναικών οι οποίες φέρεται να είχαν πέσει στα δίχτυα του.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share