Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης γνωρίζει...» - Στην «αντεπίθεση» η 33χρονη κατηγορούμενη (Video)

«Σε πολλά από τα προηγούμενα καρδιακά επεισόδια του παιδιού...»

22 Ιουλίου 2022 08:35
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης γνωρίζει...» - Στην «αντεπίθεση» η 33χρονη κατηγορούμενη (Video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Έτοιμος να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας εμφανίζεται ο Μάνος Δασκαλάκης προκαλώντας την οργή της 33χρονης προφυλακισμένης πρώην συζύγου του.

«Το πράξαμε και για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας του ίδιου κοριτσιού σε βάρος της μητέρας του ενώ το ίδιο θα κάνουμε και στις περιπτώσεις της Μαλένας και της Ίριδας αν ασκηθούν διώξεις και για τους ενώ λόγω θανάτους» είπε χαρακτηριστικά για τις κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη ο δικηγόρος του, Δημήτρης Καράμπελας.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτό που θέλει να μάθει ο Μάνος Δασκαλάκης είναι η αλήθεια για τους θανάτους των τριών παιδιών του και γι’ αυτό επαφίεται στην ελληνική Δικαιοσύνη προκειμένου να πάρει απαντήσεις.

Τα σχέδια αυτά του Μάνου Δασκαλάκη προκάλεσαν την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου την οποία μετέφερε ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Η εντολέας μου αισθάνεται έκπληξη για την πρόθεση αυτή για τον πρόσθετο λόγο πως σε πολλά από τα προηγούμενα καρδιακά επεισόδια του παιδιού στην Πάτρα ήταν παρών (σ.σ. ο Μάνος Δασκαλάκης) και τα είδε με τα μάτια του και υπάρχει απορία πώς θα υπάρξει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας. Ο ίδιος γνωρίζει ότι δεν έχει γίνει ποτέ καμία εγκληματική ενέργεια εναντίον των παιδιών του» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Γρηγόρης Λέων: «Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε αρκετά & πιθανό να υπέφερε από εξωγενείς παράγοντες» - Ανατριχιάζει ο ιατροδικαστής με την περιγραφή του

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την υπόθεση της Πάτρας, που είναι αντιμέτωπη με νέα κακουργηματική δίωξη.

Ο Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος ιατροδικαστικής εταιρείας, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι «οι ανακριτικές αρχές γνωρίζουν την πλήρη αλήθεια, τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα. Φαίνεται ότι η 9χρονη ήταν ένα παιδί που όχι απλά υπέστη αυτόν τον θάνατο που υπέστη με την θανατηφόρα δόση της κεταμίνης αλλά φαίνεται ξεκάθαρα ότι είχε υποστεί κατά τον παρελθόν επεισόδια τα οποία δεν είχαν καμία σχέση είτε με παθολογικό υπόβαθρο είτε με γενετικό υπόβαθρο ή κάποιο άλλο φυσιολογικό υπόβαθρο».

Ακόμα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Φαίνεται καθοριστικό προφανώς ότι αφενός χρησιμοποιήθηκε μία ουσία για να την οδηγήσει στον θάνατο αφετέρου φαίνεται ότι υπάρχουν επεισόδια τα οποία έτσι όπως περιγράφονται από τους ίδιους τους θεράποντες ιατρούς και από την ίδια την οικογένεια σε κάποιες δημόσιες δηλώσεις φαίνεται να έχουν επιδράσει εξωγενείς παράγοντες, πιθανά όχι μόνο κεταμίνη, αλλά μπορεί να είναι μία προσπάθεια ασφυκτικού θανάτου ή μία απόπειρα ασφυκτικού θανάτου. Θα μπορούσε να είναι η χρήση μίας άλλης ουσίας».

«Δυστυχώς πιστεύω ότι το παιδί αυτό νομίζω ότι βασανίστηκε αρκετά» καταλήγει ο κ. Λέων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share