Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Πατούλης κατά του πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη: «Να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη! O τυφλός κομματισμός...»

«Η σύζυγος του είναι υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ...»

21 Ιουλίου 2022 11:38
Ξεσπάθωσε ο Γιώργος Πατούλης κατά του πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη: «Να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη! O τυφλός κομματισμός...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος απάντησε στον πατέρα της Κατερίνας Στεφανίδη που τον χαρακτήρισε «άχρηστο» εξαιτίας της μεγάλης φωτιάς στην Πεντέλη.

Ο κύριος Πατούλης, τόνισε πως ο τυφλός κομματισμός του κύριου Στεφανίδη εναντιώνεται στο εθνικό συμφέρον ενώ παράλληλα απαίτησε να του ζητηθεί δημόσια συγγνώμη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη:

«Είναι απορίας άξιο, κάποιοι να διαστρεβλώνουν την αλήθεια και χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις, να ακυρώνουν ιστορίες και προσπάθειες για την προστασία της ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας.

Αυτό θεωρώ πως έγινε με την περίπτωση Στεφανίδη.

Ο Γιώργος Στεφανίδης έχει δύο χαρακτηριστικά:

- η κόρη του είναι Χρυσή Ολυμπιονίκης

- η σύζυγος του είναι υποψήφια βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική και εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου.

Δεν είναι κακό να ασχολείσαι με τη πολιτική. Κακό είναι ο τυφλός κομματισμός να εναντιώνεται στο Εθνικό συμφέρον.

Αν έχει τσίπα ο κ. Στεφανίδης, οφείλει καταρχήν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις απαράδεκτες δηλώσεις του (όπως έκανε η σύζυγος του, για την αναστάτωση που αδικαιολόγητα όπως η ίδια παραδέχτηκε προκάλεσε, υποστηρίζοντας ότι καίγεται το σπίτι της, κάτι που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αλήθεια).

Αφήνουμε τα λεγόμενα του, στην κρίση όλων εκείνων που σκέφτονται με τη λογική και όχι με κομματικές τσίμπλες.

Αναρωτιέμαι όμως, που ήταν ο εν λόγω κύριος όταν εγώ και τα στελέχη της Περιφέρειας, το προσωπικό και οι εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας, δίναμε από την πρώτη στιγμή τη μάχη με τη φωτιά, στο πλευρό της Πυροσβεστικής;

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι η Πυροσβεστική.

Εμείς συνεπικουρούμε στο έργο κατάσβεσης εφόσον μας ζητηθεί και αποτελούμε έναν κρίκο από τη μεγάλη αλυσίδα που συντονίζει το Υπ. Πολιτικής Προστασίας.

Για να έχεις το υψηλό αξίωμα του Περιφερειάρχη πρέπει να έχεις πολλές ώρες πτήσης.

Μην ισοπεδώνουμε 24 χρόνια πορείας στην Αυτοδιοίκηση και την πολιτική προστασία, για να γινόμαστε αρεστοί στην κομματική ηγεσία».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share