Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη: 27χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από ύψος 10 μέτρων

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε αμέσως στο σημείο

20 Ιουλίου 2022 15:49
«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη: 27χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από ύψος 10 μέτρων
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να βάλει μία 27χρονη κοπέλα το μεσημέρι της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη, πηδώντας στο κενό από ύψος δέκα μέτρων.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άγρια «βεντέτα» μεταξύ οικογενειών Ρομά με ρόπαλα για τον έρωτα 18χρονης με 19χρονο

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν στις 2.30 το μεσημέρι, στην περιοχή της Άνω Πόλης, όταν η νεαρή κοπέλα ανέβηκε σε ένα τοιχίο στην οδό Ακροπόλεως κι απειλούσε για αρκετή ώρα πως θα αυτοκτονήσει.

Περαστικοί που αντιλήφθηκαν ότι η 27χρονη διατρέχει άμεσο κίνδυνο για τη ζωή της, καθώς φοβούνταν πως θα κάνει πράξη την απειλή της, ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως η κοπέλα είχε προλάβει να κάνει άλμα στο κενό πριν φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη: 27χρονη επιχείρησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από ύψος 10 μέτρων
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε την 27χρονη και την μετέφερε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πτώση υπέστη ελαφριές κακώσεις και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άγνωστοι παραμένουν για την ώρα οι λόγοι που οδήγησαν την νεαρή κοπέλα να προχωρήσει σε αυτήν την πράξη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σάλος στην Θεσσαλονίκη: Μητέρα κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά στο αυτοκίνητο για να κάνει απεντόμωση στο σπίτι

H μητέρα ήθελε να κάνει απεντόμωση στο σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη και τα δύο μικρά παιδιά της, ήταν εμπόδιο. Αποφάσισε να τα κλειδώσει στο αυτοκίνητο με μια ολόκληρη γειτονιά στην Καλαμαριά να σηκώνεται στο πόδι…

Μητέρα κλείδωσε τα δυο παιδιά της, 3 και 6 ετών, στο αυτοκίνητο, για να προβεί σε εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης στο σπίτι της, στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη.

Τα δύο ανήλικα εντόπισαν περίοικοι και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση. Τα παιδιά που βρίσκονταν κλειδωμένα στο αυτοκίνητο της μητέρας τους, χτυπούσαν τα τζάμια και φώναζαν σε μια προσπάθεια να ακουστούν. Κάποιοι αποφάσισαν να πλησιάσουν και πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε αυτό που είχε συμβεί.

Η 36χρονη μητέρα, με καταγωγή από τη Σερβία, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε η καταγγελία, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Τα παιδιά απελευθερώθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Όπως φέρεται να είπε η 36χρονη, δεν ήθελε να κάνει κακό, αλλά φοβήθηκε να τα κρατήσει στο σπίτι. Αναγνώρισε το λάθος της και υποσχέθηκε ότι δεν θα το επαναλάβει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share