Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φωτιά στην Πεντέλη: Τρομαγμένη η μάνα της Κατερίνας Στεφανίδη - «Είμαι σε σοκ...» (Video)

Οι φλόγες «έγλειψαν» το σπίτι τους στην Παλλήνη

20 Ιουλίου 2022 14:18
Φωτιά στην Πεντέλη: Τρομαγμένη η μάνα της Κατερίνας Στεφανίδη - «Είμαι σε σοκ...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά στην Πεντέλη: Δύσκολες στιγμές πέρασε η οικογένειά της Κατερίνας Στεφανίδη καθως οι φλόγες «έγλειψαν» το σπίτι τους στην Παλλήνη.

Στο σημείο βρέθηκε η κάμερα του ΣΚΑΪ με τον ρεπόρτερ Μίλτο Σακελλάρη, ο οποίος συνομίλησε με την μητέρα της αθλήτριας, η οποία περιέγραψε πώς η ίδια έφυγε μέσα στη νύχτα από το σπίτι, μετά το μήνυμα που εστάλη από το 112. Το σπίτι τελικά γλίτωσε από τις φλόγες που απείλησαν όλα τα σπίτια της περιοχής.

Φωτιά στην Πεντέλη: «Άχρηστος ο Πατούλης» - Ο πατέρας της Κατερίνας Στεφανίδη κατακεραύνωσε τον περιπεριάρχη

Φωτιά στην Πεντέλη: Στην κάμερα της εκπομπής «Alpha Τώρα» μίλησε ο πατέρας της Ολυμπιονίκη, Κατερίνας Στεφανίδη, ο οποίος κινδύνεψε να χάσει το σπίτι του στο Πανόραμα.

Για καλή του τύχη, το σπίτι της οικογένειας δεν κάηκε παρότι κάηκε το διπλανό. Μετά τις εκκλήσεις της συζύγου του χθες βράδυ φαίνεται ότι η τύχη ήταν με το μέρος τους. Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή, κατήγγειλε ολιγωρία.

«Η φωτιά ξεκίνησε χτες το βράδυ. Ο αέρας άλλαξε φορά και άρχισε να έρχεται στα σπίτια του Πανοράματος. Η σύζυγός μου έκανε έκκληση γιατί δεν υπήρχε κανένα Πυροσβεστικό. Θέλω να πω επώνυμα συγχαρητήρια στον κ. Πατούλη, είναι ένας άχρηστος περιφερειάρχης, πρέπει να παραιτηθεί αν έχει λίγη τσίπα» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Ολυμπιονίκη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share