Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Πεντέλη: «Σωστά κύριοι Τσιπρομητσοτάκηδες; Ντροπή και αίσχος!» - Κόλαφος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (photo)

«Όταν δεν υπάρχουν φωτιές...»

20 Ιουλίου 2022 13:58
Φωτιά στην Πεντέλη: «Σωστά κύριοι Τσιπρομητσοτάκηδες; Ντροπή και αίσχος!» - Κόλαφος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά στην Πεντέλη: Μία ανάρτηση κόλαφο έκανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο Twitter σχετικά με τους πυροσβέστες και τις διεκδικήσεις τους.

«Όταν δεν υπάρχουν φωτιές οι αύρες πετάνε νερο στους πυροσβέστες για να… σβήσουν τις διεκδικήσεις τους. Σωστά κύριοι Τσιπρομητσοτάκηδες; Να τα θυμόμαστε κι αυτά.Ντροπή και αίσχος!»

Η φωτιά όπου ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης (19/7) κάτω από αδιεύκρίνιστες συνθήκες, έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές στους κατοίκους καθώς την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο πρώτος νεκρός ο οποίος έβαλε τέλος στην ζωή του (δείτε εδώ τον λόγο) σειρά είχε και η είδηση πως το σπίτι της Ελένης Γερασιμίδου κάηκε ολοσχερώς στην Παλλήνη.

Φωτιά στην Πεντέλη: Περικυκλωμένοι στις φλόγες! Συγκλονιστικό βίντεο με τη μάχη των πυροσβεστών με την πύρινη λαίλαπα

Συγκλονιστικό βίντεο – ντοκουμέντο με τη δύσκολη μάχη που δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις με τις φλόγες στη φωτιά στην Πεντέλη έρχονται στη δημοσιότητα.

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που δείχνει μία ομάδα πυροσβεστών να έχουν περικυκλωθεί από την πύρινη λαίλαπα και να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες οι οποίες φτάνουν ακόμη και τα δύο μέτρα. Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται καθαρά η ένταση του φαινομένου με τους πυροσβέστες να παλεύουν να σώσουν ότι μπορεί να σωθεί, βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής με όση δύναμη τους έχει απομείνει σηκώνουν τις μάνικες και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά, η οποία όμως εξαπλώνεται σαν ανεξέλεγκτο θεριό.

Τα ενεργά μέτωπα, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, εντοπίζονται στον Γέρακα, την Ανθούσα, την Παλλήνη, τη Διώνη καθώς και εκατέρωθεν της λεωφόρου Μαραθώνος.

Έμφαση δίνεται στη νοτιοδυτική πλευρά της πυρκαγιάς, στα όρια με την Αττική Οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών Αττικής και νοτιοανατολικά επίσης στα όρια με την Αττική Οδό, πλησίον των εγκαταστάσεων της ΒΙΑΝΕΞ. Ταυτόχρονα καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες για την προστασία όλου του αστικού ιστού που βρίσκεται εντός της περιμέτρου της πυρκαγιάς.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share