Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φωτιά Πεντέλη: «Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της» - Ανατριχιαστικό περιστατικό με εγκυμονούσα στον 8ο μήνα

Συγκλονιστικό!

20 Ιουλίου 2022 10:10
Φωτιά Πεντέλη: «Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της» - Ανατριχιαστικό περιστατικό με εγκυμονούσα στον 8ο μήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά στην Πεντέλη: Η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 19/7 στην Πεντέλη έχει δημιουργήσει τρομακτικές εικόνες και στιγμές για τους κατοίκους της περιοχής, καθώς καλούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους χωρίς να γνωρίζουν αν θα χάσουν όλα τους τα υπάρχοντα. Μάλιστα, ένας από τους κατοίκους αρνείται να εκκενώσει τον χώρο του ό,τι και να συμβεί.

Το γεγονός, όμως, πως πολλοί από τους ανθρώπους που καλούνται να αποχωρήσουν είναι άνθρωποι που βρίσκονται σε ανάγκη προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη φρίκη. Στην κάμερα του ALPHA μίλησε και μία γυναίκα για μία εγκυμονούσα, η οποία έπρεπε πάση θυσία να απομακρυνθεί και να βρεθεί σε ασφαλές μέρος.

Η συγκλονιστική μαρτυρία για μία εγκυμονούσα από την φωτιά στην Πεντέλη

«Τη βγάλαμε με το ζόρι, τη βγάλαμε σιγά σιγά. Ευτυχώς είναι μικρή κοπέλα, είναι 8 μηνών έγκυος, έπαθε σοκ και τη βγάλαμε να μείνει στην Παλλήνη στον αδερφό της. Δεν ήθελε να φύγει από το σπίτι της αλλά τελικά πείστηκε», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Εδώ φλεγόταν όλο αυτό. Και αν πάτε από εκεί, καίγεται και ένα σπίτι από την άλλη πλευρά, έχουν καεί κι άλλα σπίτια».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share